Informatie

Als u denkt dat iedere band uw trouwfeest tot een groot succes kan maken, komt u vaak bedrogen uit. Vandaar dat wij ook rustig durven zeggen dat het inhuren van onze band een garantie is voor een geslaagde avond. En dat natuurlijk tegen een betaalbare prijs.

Een volwaardig professioneel duo orkest
7 dagen per week beschikbaar
Voor Trouwen, Bruiloften, partijen, Personeelsfeesten,Communiefeest, Kermis, Feesttent, camping etc etc.

Een zeer uitgebreid repertoire van Nederlands, aprčs-ski, danceclassics, top40, Pop, Rock kortom alle stijlen muziek. Wij kunnen probleemloos het genre spelen wat u wenst.

Prijzen van bands lopen vaak nogal uiteen, dit word o.a. bepaald door: de professionaliteit
Kwaliteit van apparatuur ( wat natuurlijk een van de belangrijkste dingen is)
Maken gebruik van verschillende geluidsapparatuur voor grote en kleine zalen.

Lange sets van gemiddeld 3 kwartier spelen, het is zeer vervelend als een band om de 5 nummers pauzeert, maar helaas komt dit nogal vaak voor.

De ervaring en het aanvoelen van het publiek, Wij hebben geen vast repertoire, dus spelen in op de wensen van het publiek. Kijk in ons uitgebreide repertoire.

Allround repertoire en het constant bijhouden van de nieuwste nummers elke week, en weten wat te spelen voor het juiste publiek.
Zanger en zangeres

Het regelen van andere bands bij onverwachts uitvallen

De populariteit van een band, Mike en Ellen hebben in 1989 de soundmix show gewonnen, en waren in 1987 de ontdekking van Antony Parker ex veronica dj. Daardoor hebben zij ook een jaar lang voor Skychannel de roadshow door het gehele land gedaan samen met Anthony Parker, en waren zij in verschillende spots van Skychannel te zien. Ook stonden zij verschillende malen in het voorprogramma van Frans bauer. En staan maandelijks in de Corry Konings show, en Marianne Weber show.

Zijn ook regelmatig in de skioord gebieden te horen met hun Aprčs-ski hits. En stonden in bekende hotels in Monte Carlo, Saint tropez, Tormolinos, Mallorca, zelfs Amerika, San Diego
Mike en Ellen zijn regelmatig te gast bij de Corry Konings show en Marianne Weber show in de ster te Nieuwkuyck. Ook spelen zij regelmatig in de skioord gebieden in Oostenrijk, en in de Vakantiegebieden te Spanje.

Verder speelden zij jarenlang in de bekende Boulevard cafés in Scheveningen. En in de Short of Londen te Amsterdam.
Ook treden Mike en Ellen iedere maand op in Party en Danscentrum Dynamo te Rotterdam eerstvolgende datum mei 2004. Dansen en uitgaan voor mensen die van een gezellige ongedwongen sfeer houden, in een schitterende zaal met 2 grandioze dansvloeren. Alle soorten muziek worden er gespeeld. Mike en Ellen spelen vanaf 22.00 tot 2.00