Speciale dingen

Natuurlijk zijn er vele mogelijkheden om uw bruiloft iets speciaals te geven.
Denk bijvoorbeeld aan het stadhuis, de kerk of witte duiven. Het laten uitvliegen van witte bruidsduiven is een mooie symbolische afsluiting na de huwelijksvoltrekking op het stadhuis of in de kerk.

Bruid en bruidegom krijgen ieder een witte bruidsduif in de hand aangeboden.
Na het loslaten zullen deze duiven,
trouw aan elkaar, samen in ייn richting wegvliegen.

Huwelijkscartoons
Sneltekenaars
Wanneer uw gasten op de korrel worden genomen door deze snelheidsmaniakken op papier, en u ze op deze manier een originele herinnering meegeeft aan uw feest.

WP display een komische ceremoniemeester, of andere typetjes die uw gasten uitstekend vermaken, klick op foto voor website

Jullie hebben een bijzonder gevoel voor elkaar. Zoals met niemand anders. Trouwplannen zijn er ook, maar er is enige discussie over de vraag of je nu in de kerk jullie huwelijk wilt laten inzegenen of niet.

Moeilijk.

Want jullie zijn niet in een kerk ingeschreven en het lijkt niet helemaal eerlijk dat voor de gelegenheid wel te doen. Toch heb je wel een vaag idee over wat je zou willen en misschien zelfs waar je in gelooft. Maar wie helpt je om dat gevoel te verwoorden en de betekenis die jullie hechten aan jullie huwelijk vorm te geven?