Behandel lichamelijke klachten met een osteopaat in Enschede

Een menselijk lichaam beweegt van nature. Echter kunnen lichamelijke klachten hier hinder van ondervinden. Aan deze klachten kan een osteopaat in Enschede verandering brengen. Met een osteopaat in Enschede bent u in slechts enkele behandelingen van alle pijn af, waardoor u weer kunt genieten van het leven. Osteopathie Ter Laak & Kooijman is het adres waar u moet zijn als u een osteopaat in Enschede nodig heeft. Wij leggen u graag uit wat onze osteopaat in Enschede voor u kan betekenen en hoe u met ons in contact kunt komen. Zo kunt u direct beginnen aan een pijnloos leven.

Iedere structuur bekeken door onze osteopaat in Enschede

Osteopathie is een manuele vorm van geneeskunde. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat de mens een functionele eenheid is. Een osteopaat in Enschede behandelt en onderzoekt met zijn handen de beweeglijkheid van weefsels en structuren. Hierbij kijkt een osteopaat in Enschede naar de volgende aspecten:

  • Het bewegingsapparaat
  • De interne organen
  • De schedel en wervelvorming inclusief inhoud

Ons lichaam, en daarmee de structuur ervan, heeft een bepaalde beweeglijkheid. Voor het bewegingsapparaat is dit geen probleem, maar alle interne organen, de schedelbotten, hersenvliezen en zenuwen hebben ook een bepaalde mate van beweeglijkheid. deze beweeglijkheid heeft tevens invloed op de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. Zodra hier iets in verandert, kan dit ook invloed hebben op de structuren van ons lichaam. Uiteindelijk staat alles met elkaar in verbinding, waardoor een osteopaat in Enschede verder kijkt dan alleen waar de klacht vandaan komt. Zo heeft een osteopaat in Enschede snel door welke structuur de grootste rol speelt in het klachtenpatroon, waardoor er gericht naar een oplossing gekeken kan worden. Alle behandelingen in onze praktijk duren 30 minuten tot een uur. Afhankelijk van de klacht zitten er altijd twee tot vijf weken tussen de behandelingen, doordat de herstelprocessen een bepaalde tijd nodig hebben. Indien er binnen drie tot vijf behandelingen geen effect is, dan wordt er in samenspraak met u en eventueel uw huisarts gekeken of doorgaan met de behandeling zinvol is, of dat er naar andere manieren gekeken moet worden. Voor een standaard consult betaalt u 92 euro, voor een half uur is dit 47 euro. Door de meeste zorgverzekering wordt een consult geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Uw zorgverzekeraar kan u hier altijd meer over vertellen indien u het niet zeker weet. Daarnaast kost een osteopaat in Enschede u niets vanuit uw eigen risico. Zo kunt u onbezorgd werken aan een betere beweeglijkheid, zonder dat u heel veel geld kwijt gaat zijn aan de behandelingen.

Voor iedere leeftijd een juiste behandeling

Osteopathie Ter Laak & Kooijman is uw osteopaat in Enschede en omstreken. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het werkveld en vinden het noodzakelijk dat onze medewerkers zichzelf ook blijven ontwikkelen. Zo kunnen we altijd met de nieuwste behandelmethoden aan de slag, waardoor u nog sneller geholpen wordt bij uw klachten. U kunt bij ons al vanaf kleins af aan terecht. Wij hebben namelijk voor zowel baby’s, kinderen als volwassenen de juiste behandelingen in onze praktijk. Daarnaast zijn er ook speciaal voor zwangere vrouwen behandelingen beschikbaar, waardoor u beter in uw vel zult zitten tijdens de zwangerschap. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan gerust contact op middels de contactgegevens die vermeld staan op osteopathieterlaak.nl. Middels deze contactgegevens kunt u ook een afspraak maken, zodat u snel geholpen bent. Wij staan u graag bij door middel van advies en het beantwoorden van al uw vragen.