Bent u opzoek naar een perscontainer?

Bent u opzoek naar een perscontainer? Dan bent u bij afvalperscontainer.nl aan het goede adres. Het bedrijf verleent service aan de horeca, industrie, detailhandel, distributie en kantoren. Het bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van perscontainers voor heel Nederland, dit omdat er ruim 30 jaar ervaring is op gebied van afvalinzameling en perscontainers. Zo bent u altijd verzekerd van het juiste advies over bijvoorbeeld hoe u het afval zo duurzaam en effectief mogelijk kan scheiden. Het bedrijf bied persoonlijk contact en maatwerk voor de klant. U kan een afspraak maken en het personeel komt bij u op locatie langs om de mogelijkheden te bekijken. 

Perscontainer

Met een perscontainer hebt u geen last meer van dat overschot aan bedrijfsafval wat zich ophoopt en verschillende geuren vrijlaat. De perscontainer perst het afval samen, waardoor deze veel minder ruimte in neemt. Dit wordt ook wel verdichting genoemd. Dit zorgt er voor dat u in een perscontainer meer afval kwijt kunt dan in een standaard container. Daarnaast zijn perscontainers een slag groter dan de standaard container. Zo kunt u kosten besparen omdat de perscontainer minder vaak geleegd hoeft te worden.

De perscontainer kan gebruikt worden voor bedrijfsafval van karton en papier. Het is belangrijk dat het afval samengeperst kan worden, zo zijn glas, metalen en andere harde materialen niet geschikt om in de perscontainer te gooien. Deze perscontainer wordt dan ook gebruikt voor kantoren, restaurants, verpakkingsindustrie en in ziekenhuizen. De perscontainer is door iedereen gemakkelijk te gebruiken. Via een overzichtelijk optioneel registratiesysteem kunt u medewerkers toestemming geven om de perscontainer te gebruiken, zo hoeft er op niemand gewacht te worden en kan dit tijd besparen.

De werking

De perscontainer is eenvoudig maar revolutionair. Het afval kan door uzelf, maar ook door de medewerkers eenvoudig in de container worden gedaan waarna het systeem gaat persen. Dit zorgt ervoor dat het afval dat u weggooit flink in volume vermindert, wat uiteindelijk ruimte scheelt waardoor het langer duurt voor de perscontainer vol raakt. Wanneer de maximale inhoud bereikt worden, en de container vol zit stuurt het geavanceerde systeem een signaal naar afvalpersontainer.nl. Vervolgens komt er een team langs, binnen 24 uur, om de container te legen. 

afvalperscontainer.nl biedt de volgende modellen aan:

  • Standaard model
  • Hydraulische klep
  • Hefkantelaar
  • Deur-model
  • Camping-model
  • Dockshelter-model
  • Stationaire perscontainer

Het is mogelijk om de inhoud van de perscontainer aan te passen op uw situatie. Voor kleinere bedrijven, die minder afval hebben, zijn er varianten beschikbaar met een volume van drie vierkante meter. Wanneer u veel afval heeft kunt u kiezen voor de inhoud van tot wel 34 kubieke meter.

Naast het aanpassen van de inhoud van de perscontainer is het ook mogelijk om deze apparaten in de door u gewenste kleur te bestellen. Zo is het dus mogelijk om uw bedrijfskleuren te gebruiken.

Daarnaast  vormen het persgedeelte en de hul één geheel, waardoor u zich over hygiëne niet hoeft de bekommeren. Dit zorgt er namelijk voor dat er geen lekkage kan optraden en u kunt ook kiezen voor een ozonizer. Deze bestrijdt de nare geurtjes actief.

Wilt u een perscontainer aanschaffen? Dan kijkt het bedrijf altijd naar de specifieke situatie van uw bedrijf.