Bijzonder snelle en voordelige webhosting

Voor een nieuw bedrijf dat ik onlangs heb opgericht, was ik op zoek naar snelle en voordelige webhosting. Ik ben uiteindelijk terechtgekomen bij Webruimte Hosting en ik ben meer dan tevreden met de service en producten die dit bedrijf aanbiedt. Niet eerder heb ik zulke snelle en goedkope hosting service gevonden. Voor het bedrijf dat ik onlangs heb gestart, had ik niet heel ingewikkelde webhosting nodig. Daarom wilde ik een aanbieder vinden met een zo eenvoudig en goedkoop mogelijk pakket. Op Webruimtehosting.nl heb ik dit kunnen vinden. Ik kon bijna niet geloven dat webhostingservice zo goedkoop en tegelijkertijd goed kon zijn, maar ik weet nu dat ik het mis had. Het webhostingpakket dat ik heb gekozen bij Webruimte Hosting heet “Starter”. Zoals de naam al zegt, is dit echt een basispakket. Voor mijn project is dit ook precies wat ik zocht: een simpele, maar efficiënte hostingservice. Hieronder zal ik in detail omschrijven welke diensten allemaal deel zijn van het pakket dat ik heb gekozen. Ook zal ik wat meer vertellen over webhosting in het algemeen bij deze aanbieder. Ik hoop dat je zo een goed beeld zult krijgen van het bedrijf, de diensten en of het ook wat is voor jou.

Voordelige webhosting met starterpakket

Service voor webhosting komt in allerlei soorten en maten. Er zijn tegenwoordig ontelbaar veel aanbieders online te vinden. Het heeft me dan ook aardig wat tijd gekost voor ik de juiste aanbieder had gevonden. Nu ik mijn pakket besteld en enkele maanden gebruikt heb, ben ik erg tevreden. Nadat ik de producten op Webruimtehosting.nl met elkaar vergeleken had, ben ik voor de “Starter” optie gegaan. Dit is de voordeligste optie en past ook het best bij mijn bedrijf. Hoewel het een eenvoudig webhostingpakket is, krijg je er toch veel voor. In mijn pakket kan ik gebruikmaken van:

  • Ongelimiteerd dataverkeer
  • 3 GB SSD webruimte
  • 15 domeinen samen in één pakket
  • Premium support voor alle vragen en problemen

Naast bovenstaande onderdelen kan ik van nog meer diensten gebruikmaken. Met deze vorm van webhosting heb ik 1 CPU core en 1 GB geheugen tot mijn beschikking. Dit is voor mij meer dan genoeg. Verder kan ik gebruikmaken van onbeperkte e-mail inclusief een handig spamfilter. Ook kon ik mijn eigen PHP-versie kiezen. Ondanks de lage prijs geniet ik ook met dit pakket van de snelste laadtijd. Voor websites is de laadtijd erg belangrijk, omdat bezoekers hier veel waarde aan hechten. Tot slot kan ik met mijn hostingpakket profiteren van gratis SSL certificaten. Zelfs dit goedkope pakket heeft alles wat nodig is voor een eenvoudige website.

Vakkundige en vriendelijke hulp bij vragen en problemen

Naast de lage prijs, de eenvoudige maar efficiënte webhosting pakketten en de snelle servers, ben ik ook erg tevreden met de klantvriendelijkheid van het bedrijf. Het feit dat ik zelfs met het goedkoopste webhostingpakket gebruik kan maken van premium support laat zien dat dit bedrijf het beste voor heeft met klanten. Iedere keer dat ik contact opnam met een medewerker, werd ik bijzonder vriendelijk en snel geholpen. Naast goede producten en diensten heeft Webruimte Hosting dus ook erg goede klantenservice. Voor een service als webhosting is dat erg belangrijk, omdat er met websites ingewikkelde problemen voor kunnen doen. Vaak kunnen alleen de webhosters iets aan het probleem doen. Goede en snelle support is dus cruciaal voor een succesvol bedrijf. Bij Webruimte Hosting kun je erop rekenen dat je de beste ondersteuning zult krijgen. Vragen worden snel en vriendelijk beantwoord en problemen zijn binnen korte tijd opgelost. Zo kunnen mensen jouw website blijven bezoeken en verlies je niets tot weinig.