Creatieve en unieke aankleding bruiloft

Ga jij binnenkort trouwen en ben je op zoek naar prachtige bruiloftsdecoratie? Voor mooie en unieke aankleding van je bruiloft kun je bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat jouw trouwlocatie er geweldig uitziet, helemaal ingericht naar jouw smaak. Wij zullen je echter ook adviseren over hoe het net even iets anders, mooier en creatiever kan. Als je aan de aankleding van een bruiloft denkt, denk je misschien aan ballonnenbogen, trossen ballonnen en een paar bloemen. Maar dat kan volgens Decodel toch echt helemaal anders. Wij werken met unieke materialen, prachtige producten en creëren verrassingen. Wij zorgen voor hippe, unieke en creatieve bruiloftsdecoratie. De aankleding van een bruiloft hoeft voor ons vooral niet altijd hetzelfde te zijn. Want jij wilt toch ook dat deze afgestemd wordt op jouw dag en jouw smaak? Daar zorgen wij voor. Hoe gaan we te werk?

  • Jouw wensen horen we graag tijdens een gratis kennismakingsgesprek;
  • Op basis van onze kennismaking ontwikkelen doen ontwikkelen we een decoratie moodboard;
  • Het bruidspaar ontvangt een presentatie met onze ideeën;
  • Wij ontvangen jouw feedback en stemmen de decoratie verder af totdat het volledig aan jouw wensen voldoet;

De trouwlocatie is daarbij uiteraard ook van belang. Iedere locatie is natuurlijk anders en sommige stijlen passen soms net beter bij een bepaalde locatie. Terwijl we stoere locaties met de juiste inrichting weer heel romantisch kunnen maken. Alles is mogelijk. Wij hebben ervaring met diverse soorten bruiloften: traditionele bruiloften, festivalbruiloften, stoere bruiloften, romantische bruiloften, bruiloften op het strand, bohemian en veel meer.

Mogelijkheden aankleding bruiloft

Wij kunnen de gehele aankleding van een bruiloft of slechts een gedeelte voor onze rekening nemen. Dit hangt af van wat het bruidspaar wilt. Soms laten ze een gedeelte van de versiering over aan de locatie of de ceremoniemeester. Bij andere bruiloften willen bruidsparen zelf meehelpen met de decoratie. Meestal wil het bruidspaar het helemaal uitbesteden. Ook hierin is alles mogelijk en wordt ons aanbod van de aankleding van de bruiloft afgestemd op jouw wensen. Wij versieren de locatie als geheel met ballonnen, lampionnen, verlichting en slingers. De versiering van de ceremonie, de feestzaal en het diner wordt mooi op elkaar afgestemd. Met verlichting kunnen we alle kanten op. We werken met verschillende soorten sfeerverlichting voor overdag en de avond, kaarsen en fakkels. Wij zorgen daarnaast voor prachtige tafeldecoratie. Of het nu sjiek, nonchalant of stoer eruit moet zien, het kan allemaal. Wij regelen het servies en glaswerk, bijpassende servetten en mooie versiering zoals bloemen, kaarsen en vaasjes. Meestal zorgt de ceremoniemeester voor de tafelindeling, maar wij denken mee over een creatieve tafelschikking. Wij gaan verder dan alleen de aankleding van een bruiloft op de locatie zelf. We zorgen ook voor mooie autoversiering. Denk daarbij aan strikjes, ballonnen of blikjes achter de auto. Wij denken ook mee over de versiering voor de fotoreportage. De foto’s kunnen heel levendig worden door het gebruik van confetti, slingers en ballonnen.

Over Decodel

Wij ontwerpen interieur voor onder andere cafe’s, musea, huizen, restaurants en andere gebouwen. Maar daarnaast zijn we gespecialiseerd in:

  • Aankleding bruiloft;
  • Stylen van festivals en andere feesten;
  • Inrichting van stands op beurzen.

Omdat we over jarenlange ervaring bezitten en een achtergrond hebben als beeldende kunstenaar, kun je rekenen op prachtige aankleding voor je bruiloft. Wij zijn creatief en innovatief. Wij spelen in op de nieuwste trends en de wensen van onze klanten. Niks is ons te gek en daarom zal jouw trouwlocatie er fantastisch uitzien. Kijk voor meer informatie en onze portfolio op onze website www.decodel-utrecht.nl. Bel ons gerust om te informeren naar de mogelijkheden. Wij komen graag naar je toe voor een gratis kennismakingsgesprek. Dan kunnen we kijken of er een klik is.