Dankzij professionele bouwbegeleiding is uw huis snel gebouwd

Home - de BBAN Groep

Gaat u een eigen woning laten bouwen maar hebt u geen idee waar u dan moet beginnen? Dan kunt u natuurlijk op zoek gaan naar een architect. Die architect kent dan wel weer een notaris en een bouwbedrijf en zo gaat het balletje vast en zeker vanzelf wel rollen. Maar is dat voldoende? Afdoende is het wellicht wel, maar is het niet een veel beter idee om professionele hulp in te schakelen? Een onafhankelijke partij dat enkel ten doel heeft gesteld om u van de juiste bouwbegeleiding te voorzien? Want een architect heeft vast en zeker extra bedoelingen. Een ons-kent-ons idee, dat is wat er gaande is binnen de vastgoedwereld. Men schuift elkaar projecten toe zonder rekening te houden met de kosten van de particulier maar ook met de aannemer die huizen oplevert. Wij zijn een onafhankelijk operationeel bouwbegeleidingsbedrijf dus kijkt u eens op bban.nl als u hier graag iets meer over wilt weten. In elk stadium van de bouw kunt u op onze expertise rekenen. We kennen de juiste bedrijven en specialisten bij u in de buurt en garanderen daarbij overigens een landelijke dekking. Dat heeft voor u als voordeel dat u ten eerste niet zelf op zoek hoeft te gaan en ten tweede dat u niet langer een dief van de eigen portemonnee zult zijn. Dit klinkt u vanzelfsprekend als muziek in de oren. Maar hoe weet u dat wij niet een eigen agenda er op nahouden? Een terechte vraag die lastig te beantwoorden valt. Daarom laten we onze klanten graag voor ons spreken. Velen zijn namelijk al met ons in zee gegaan en hebben onze service goed beoordeeld. Daar zijn we vanzelfsprekend erg trots op en die recensies kunt u nalezen op onze site.

Kunt u ook wel wat bouwbegeleiding gebruiken?

U hebt aldus bouwbegeleiding nodig. Gaat het dan om een kleine verbouwing zoals de aanpassing van het huis waarin uw ouders wonen? Of wilt u een bepaalde verdieping van uw eigen huis compleet renoveren of zelfs saneren? Hebt u een mooi stuk grond opgekocht en wilt u op deze kavel uw droomhuis bouwen? Dan hebt u daar misschien al wel jarenlang voor gespaard. U wilt het geld goed besteden en u wilt de kennis in huis halen van mensen die hier daadwerkelijk iets om geven. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen we u bouwbegeleiding schenken in de vorm van:

  • De architectuur
  • De ruimtelijke ordening,
  • Elektrotechniek en het plaatse van zonnepanelen of andere duurzame oplossingen,
  • Maar ook op het gebied van styling of beveiliging kunt u op de bouwbegeleiding van BBAN rekenen.

Dit betekent in ieder geval dat we u als particulier maar ook u als MKB’er met bijvoorbeeld een eigen klusbedrijf dan wel aannemersbedrijf kunnen ontzorgen. Want u hebt wellicht erg veel verstand van dergelijke zaken, er zijn altijd wel onderwerpen waar u zich op stukbijt. En dat is waar wij om de hoek kijken want we sleuren u er desnoods met man en macht doorheen!

Voor vragen kunt u vanzelfsprekend snel bij ons terecht

Bij vragen over bouwbegeleiding kunt u contact opnemen via de telefoon en e-mail. U vindt ons tevens op diverse beuren en evenementen door het hele land dus kijk eens op de site naar de data en locaties. We kunnen u misschien daar direct al wat tips en bepaalde bouwbegeleiding geven. Via de sociale media kunt u onze werkzaamheden overigens ook in de gaten houden. Dus vergeet ons niet te volgen op Facebook, Twitter of Instagram. Ten slotte hopen we u snel eens te ontmoeten bij ons op het kantoor in Amersfoort om te spreken over bouwbegeleiding. Lees meer…