Dekzeilen bestelt u hier

Zoals u op pvc-tarp.com zult zien is dit een speciaalzaak, een digitale winkel waar u terecht kunt voor dekzeilen. “Dekzeilen” is wellicht het meest brede begrip waarmee we ons assortiment kunnen duiden maar is het genoeg? Zo verkopen we tevens een keur aan netten waarmee u bijvoorbeeld een vangnet kunt maken, kunt gebruiken voor zeilboten of als materiaal waarmee u de inhoud van een trailer mee kunt vastbinden. Wij zijn ook gespecialiseerd in het maken van zeilen, opslagtenten en evo producten. Denk in dat laatste geval aan onder andere:

  • Party tenten,
  • LPG vulnippels,
  • En tentvloeren, voortenten en tegels die bij de tenten op campings horen.

U leest het, we bieden een keur aan producten aan die zeker bij dekzeilen horen, maar we er niet altijd onder kunnen scharen. Wel worden vrijwel alle producten van kunststof gemaakt, van PVC om precies te zijn. Een zeer hanteerbaar product want het is uitermate stevig terwijl het ook erg flexibel en buigzaam is. Vanwege de hoge duurzaamheid en transparantie is dit het ideale materiaal voor dekzeilen. Als u op onze website pvc-tarp.com zoekt naar dekzeilen dan bieden we diverse categorieën aan waarbinnen u verder kunt gaan zoeken. Ook kunt u gebruik maken van de zoekfunctie en kunt u per categorie eenvoudig uw zoekgebied verkleinen. Zoekt u naar afdekzeilen? Klik dan eerst op “dekzeilen” en kijk dan tussen de bouwhekzeilen, PVC dekkleden, brandwerende zeilen en ga zo maar door. Vervolgens kunt u uw gewenste maten uitzoeken. Doorgaans zijn we in staat om uw gewenst zeil geheel op maat te maken. En dan kunt u de bestelling al gaan afronden. Wij knippen het vervolgens op maat en sturen het binnen 24 uur naar u toe. Tenminste, als u op werkdagen hebt besteld natuurlijk.

We hebben alle soorten dekzeilen in huis

Afijn, hebt u nog vragen over het bestellen van deze zeilen? Lees dan even verder. Nadat u namelijk een keuze hebt weten te maken wordt u gevraagd naar uw adres- en contactgegevens. Vul het in en kies ervoor om een account aan te maken. Want dat maakt het bestellen in de toekomst nog een stuk eenvoudiger. Dan hoeft u namelijk enkel in te loggen met behulp van uw wachtwoord en inlognaam zodat u niet weer al die gegevens in hoeft te vullen, en ook al hoeft u slechts eenmalig dekzeilen te kopen, u weet maar nooit wanneer u in de toekomst weer eens bij ons terugkomt. Betalen via het internet is tegenwoordig nog minder gevaarlijk dan pinnen in een winkel. U hebt vast en zeker ook internetbankieren, in Nederland is dat welhaast verplicht gesteld. Betaal daarom met uw account dat u hebt verbonden aan een betaalservice zoals iDEAL of PayPal. Hebt u een creditcard? Ook daarmee kunt u bij ons terecht. Wij zorgen er vervolgens voor dat u uw producten de volgende werkdag al in huis hebt. Het is dan natuurlijk wel nodig dat u op werkdagen voor 17.00 uur uw bestelling hebt geplaatst.

Bestel vandaag en profiteer er morgen al van

Uw dekzeilen laten nu niet lang meer op zich wachten. Hebt u hier toch nog specifieke vragen over? Uiteraard kunt u ons dan vlug bereiken. Zo staan we telefonisch voor u klaar, zowel een vaste lijn als op ons 06-nummer. Ook bent u van harte welkom bij ons op kantoor in Oldenzaal. Handig als u ook in Twente woont en het gaat om een grote zakelijke bestelling aan dekzeilen. We leiden u graag even rond en vervolgens gaan we er even goed voor zitten. Uiteraard krijgt u een lekkere kop koffie of thee bij PVC-TARP en vervolgens stellen we een offerte op.