Een advocatenkantoor in Amersfoort waar persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan.

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat om u bij te staan? Dit advocatenkantoor is precies wat u zoekt. Advocatenkantoor Delawi in Amersfoort staat al ruim vijftien jaar lang cliënten bij, en doet dat met veel aandacht en passie. De expertise van Mr. P. Delawi ligt voornamelijk bij het personen- en familierecht. U kunt hier terecht voor zaken als een echtscheiding, het opstellen van alimentatieregelingen en omgangsregelingen en meer. Daarnaast staat dit advocatenkantoor in Amersfoort voor u klaar op het gebied van arbeidsrecht en bijstandszaken. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een intrekking, herziening of een terugvordering van uw bijstandsuitkering? Wij helpen u hier graag mee. De kracht van Mr P. Delawi is onder meer dat zij erg goed i in het in begrijpelijke termen uitleggen van ingewikkelde zaken. Het is namelijk niet altijd even gemakkelijk te begrijpen. Wij zijn van mening dat persoonlijke aandacht en betrokkenheid erg belangrijk zijn in ons werk. Wij zullen aandachtig luisteren naar uw verhaal en uw vragen. Daarnaast wordt uw probleem bij ons altijd razendsnel in behandeling genomen, waar u bij een ander advocatenkantoor in Amersfoort vaak lang moet wachten. Wij vinden het ook belangrijk om toegankelijk voor iedereen te zijn. Dat wil zeggen, wij doen ons best om de drempel om naar ons toe te stappen zo laag mogelijk te houden. Dat zit hem niet alleen in de prijs maar ook in de manier waarop wij met elkaar omgaan. Onze diensten zijn voornamelijk gericht op particulieren. We bieden onze diensten aan voor zowel cliënten die in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand, als betalende cliënten. Wilt u meer informatie en wilt u weten wat advocatenkantoor Delawi in Amersfoort voor u kan betekenen? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, en leggen u uit hoe wij te werk gaan. U kunt ons onder kantoortijden altijd telefonisch bereiken. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een mail sturen, of eens langskomen bij ons kantoor. Voor meer informatie over de tarieven verwijs ik u graag door naar onze website. U vindt ons op www.advocatenkantoordelawi.nl. We hopen snel iets van u te horen!

Een advocatenkantoor in Amersfoort waar u altijd terecht kan voor familierecht.

U kunt bij ons altijd terecht voor advies wanneer het gaat om familierecht. U kunt daarbij denken aan een echtscheiding maar ook bijvoorbeeld een uithuisplaatsing, het erkennen of ontkennen van vaderschap of zaken als naamswijzigingen. Voor een meer volledig overzicht van alle zaken die onder het familierecht vallen verwijs ik u graag door naar onze website. U kan hier alles rustig nalezen. Naast gespecialiseerd te zijn in het familierecht hebben wij ook ruime ervaring met arbeidsrecht. U kunt bij ons terecht in het geval van bijvoorbeeld een loonvordering of ontslag. Ook hier geldt dat wij altijd betrokken zijn bij uw situatie, en alles proberen op een zo helder mogelijke manier uit te leggen. Aarzelt u niet en neem gerust een keer contact met ons op. We bespreken graag met u wat de mogelijkheden voor zijn.

Rechtsbijstand op maat.

Er is geen advocatenkantoor in Amersfoort en omstreken waar u met zo veel aandacht behandelt wordt. Wij verrichten rechtsbijstand voor particulieren op de manier waarop u dat wilt. Dat kan variëren van een eenmalig adviesgesprek tot het voeren van een gehele procedure. We richten het in precies zoals u dat wilt. Advocatenkantoor Delawi is een advocatenkantoor dat met u meedenkt. Met ruim vijftien jaar ervaring is er geen beter persoon om u bij te staan dan Mr. P. Delawi. Neem eens contact met ons op en kom erachter wat we voor u kunnen doen.