Een ambachtelijke lijstenmakerij in Delft

Zoekt u een echte lijstenmakerij in Delft? Kijk dan allereerst even op c-lijsten.nl. Want Christien van den Oever is namelijk in haar lijstenmakerij in Delft dagelijks in de weer om de mooiste lijsten voor zeer uiteenlopende opdrachten te vervaardigen. Het komt zelden voor dat ze een lijst kant-en-klaar kan leveren. Enkel op het gebied van de fotografie wil dat nog weleens het geval zijn, maar de meeste opdrachtgevers eisen een lijst op maat. En dat is ook niet meer dan logisch. Zeker als het om een zeer waardevol kunststuk gaat of een afbeelding met een emotionele betekenis. Misschien gaat het simpelweg om een mooie foto van uw verleden ouders, om een veterstrikdiploma van uw jongste dochter of om een olieschilderij waar u maanden zo niet jaren mee bezig bent geweest. Wat u dan wenst is een mooie passende lijst en hopelijk kijkt u dan eventjes verder op de website van deze lijstenmakerij in Delft. Mocht u graag wat impressies willen opdoen van reeds afgerond werk dan kunt u op de website diverse foto’s vinden. Voor een echte duik in de portfolio raden we het u overigens aan om even op de Facebookpagina te kijken. U kunt daar trouwens ook direct contact opnemen met deze lijstenmakerij in Delft en natuurlijk hopen we dat u de pagina wilt liken zodat u ons kunt volgen. Niets moet, alles mag. Contact opnemen kan vanzelfsprekend ook telefonisch, per mail, per contactformulier of door het atelier van de lijstenmakerij in Delft te bezoeken.

Kom gerust langs bij deze lijstenmakerij in Delft

U wilt een lijst laten ontwerpen en maken door deze lijstenmakerij in Delft. Dan zijn er nog heel wat zaken waar u over na moet denken.

  • Want uit welk materiaal moet de lijst worden vervaardigd? Hebt u een houtsoort in gedachte? Moet het van aluminium, ijzer of een ander metaal, element of legering gemaakt worden? Of hebt u liever een plastieken lijst?
  • En hoe dik moet het glas zijn en moet er überhaupt een glasplaatje overheen gelegd worden? Bij een schilderij is dat doorgaans overbodig terwijl wij het bij een foto of diploma juist wel aanraden om bijvoorbeeld vlekken te voorkomen.
  • Wilt u dat de lijstenmakerij in Delft de lijst versierd? Bijvoorbeeld met klassieke barokke krullen of meer in een Art Deco dan wel Jugendstil stijl? Wij zijn van alle markten thuis.

U leest het, u hebt genoeg keuze bij deze lijstenmakerij in Delft. Overigens kunt u ook voor restauraties aan uw geliefde lijst bij ons langskomen. Sterker nog, we bezitten over een haal- en brengservice dus neem gerust contact op als u graag wilt dat we de lijst ophalen, restaureren en terugbrengen, zo goed als nieuw. Wij garanderen een landelijke dekking dus klim vandaag nog in de pen. Maar mocht u in de buurt wonen dan kunt u ook eventjes langskomen. Dat kan op afspraak en wel van dinsdag tot en met zaterdag. En ook in de avond maakt deze lijstenmakerij in Delft graag even wat tijd voor u vrij. Handig als u overdag moet werken maar toch graag nog even een opdracht aan ons door wilt geven.

U vindt het adres en meer op de website vermeldt staan

Bij vragen en opmerkingen kunt u C-Lijsten aldus op diverse manieren bereiken. Hebt u een eigen lijst ontworpen en staat de schets zelfs al op papier? Mail die schets even naar ons zodat we op basis van die informatie direct een offerte kunnen opstellen en meteen aan de slag kunnen gaan. Wij werken overigens niet alleen voor particulieren, ook bedrijven, scholen en de overheid voorzien we graag van deze unieke lijsten!