Een garage in Hengelo waar u op kunt bouwen

Woont u in Twente en hebt u onlangs een auto aangeschaft? Houdt u er dan wel rekening mee dat u jaarlijks een verplichte keuring moet laten uitvoeren. Dit is de zogenaamde algemene periodieke keuring. Het is natuurlijk voor uw eigen bestwil dat de apk-keuring in het leven is geroepen. Want door preventieve reparaties en onderhoud voorkomt u dat u door uw auto een gevaar op de weg bent. Mocht u daarom een betrouwbaar garage in Hengelo zoeken die uiteraard RDW erkend is, dan hopen we dat u eens op autoservicejandekker.nl kijkt. Jan Dekker is jarenlang monteur geweest bij andere garagebedrijven en is voornamelijk gespecialiseerd in het onderhoud van de volgende automerken:

  • Toyota,
  • Lancia,
  • Fiat,
  • En Alfa Romeo.

Ook al hebt u een totaal ander merk, dat maakt voor deze garage in Hengelo absoluut niet uit. Wij hebben de kennis in huis om kleine reparaties direct uit te voeren, om alle merken te keuren tijdens de apk-keuring en ook om grotere schadeproblemen op te lossen. Daar gaat vaak wel wat tijd over heen omdat we soms onderdelen moeten bestellen bij de producent. In dat geval krijgt u van ons vervangend vervoer mee zodat u toch veilig en op tijd op uw werk kunt komen. Naast personenwagens is onze garage in Hengelo tevens gespecialiseerd in het onderhoud van campers. En daarmee vervullen we een niche in Twente. Laat uw camper ook regelmatig keuren bij deze garage in Hengelo. Campers tot 3.500 kilogram kunnen we repareren en onderhouden.

Komt eens langs in onze garage in Hengelo

Een ongeluk zit in een klein hoekje en een deuk in uw auto krijgt u er niet zelf uit. Gelukkig kent u nu een betrouwbare garage in Hengelo die deze deuken kan repareren zonder dat het u erg veel geld kost. En mocht het trouwens door een ander zijn veroorzaakt, dan kunt u de kosten op die persoon zijn verzekering verhalen. Gaat het om een nieuwe auto?  Dan hebt u misschien wel een allrisk verzekering. Dan is de schade die u zelf per ongeluk hebt veroorzaakt te verhalen op uw autoverzekering. Tel uit uw winst en kom eens bij deze garage in Hengelo langs om uw auto te laten repareren. Op onze website hebben we 5 sterren gekregen en daar zijn we heel erg trots op. We gaan zeker niet op onze lauweren rusten en willen onze service uitbreiden zodat u ook in de toekomst optimaal kunt profiteren van deze garage in Hengelo. Wellicht wilt u nadien ook een beoordeling achterlaten. We bieden niet alleen vele services aan, we willen monteurs graag opleiden en daarom werken we samen met Innovam. Zoekt u een stageplek? Dan is de kans groot dat u bij ons een leuke stage tegemoet kunt gaan. Neem ook dan snel even contact met ons op.

Neem eens vrijblijvend contact op met onze garagehouder

U kunt als klant op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen door bijvoorbeeld het nieuws te volgen op de website of door ons te volgen op Facebook. Voor specifieke vragen kunt u bellen en mailen. Onze garage in Hengelo is geopend op werkdagen van 08:00 uur tot 18:00 uur. Of het nu gaat om een second opinion of het herstellen van opgelopen schade, we kunnen ongetwijfeld ook uw probleem aan. Wellicht zoekt u professioneel advies voor het aankopen van een nieuwe of tweedehandse auto. U wilt er immers wel vanuit kunnen gaan dat er niets aan ontbreekt. Omdat we zelf geen auto’s verkopen maar wel 40 jaar ervaring hebben bieden we u een gedegen advies waar u echt iets mee kunt.