Een goede fotograaf in Flevoland voor je bedrijf

Als ondernemer ben je natuurlijk altijd op zoek naar mogelijkheden om op de juiste manier promotie te maken voor je bedrijf. Dit is echter vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet hier tenslotte toch ook wel de juiste middelen voor hebben. Neem nu bijvoorbeeld de foto’s die je wilt inzetten voor je bedrijf. Je kunt dat natuurlijk op verschillende manieren aanpakken:

  • Zelf foto’s maken
  • Stock foto’s gebruiken
  • Professionele foto’s laten maken

In eerste instantie gebruikte ik met name foto’s die ik zelf had gemaakt. De meeste ondernemers steken hun mening echter niet onder stoelen of banken en ik kreeg dan ook al snel te horen dat de foto’s die ik gebruikte eigenlijk flink ondermaats waren. En dat was natuurlijk nu net niet de kritiek waar ik naar op zoek was. En dus ging ik op onderzoek uit wat ik dan kon doen. Zo kun je dus ook kiezen voor het gebruiken van stock foto’s en veel bedrijven gaan ook voor deze optie. En dat is nu precies waar het probleem zich bevindt. Je hebt de keuze om gratis stock foto’s te gebruiken, maar die vind je werkelijk waar over het hele internet heen. En zelfs met de paar stock foto’s die ik wel heb aangeschaft, is het toch altijd maar weer de vraag wie dat nog meer gedaan heeft. Het werd dus tijd om op zoek te gaan naar een andere oplossing en die vond ik in de vorm van de fotograaf in Flevoland, JustJules.

De fotograaf in Flevoland die meer voor je kan betekenen

Nadat ik op de website van de fotograaf in Flevoland, JustJules terecht was gekomen, wist ik meteen dat dit de oplossing was waar ik naar op zoek was geweest. De fotograaf in Flevoland weet absoluut waar zij mee bezig is en dat zie je direct aan de foto’s die zij op haar website heeft geplaatst. Ik heb er dan ook niet lang over getwijfeld voordat ik contact met haar opnam om te zien wat zij allemaal voor mij kon betekenen. Al aan de telefoon barstte ze van de ideeën voor de foto’s voor mijn bedrijf. Maar ook naar mijn wensen en voorkeuren werd er zeker geluisterd. Ik ben absoluut geen expert wanneer het op fotografie aankomt en dus heb ik het meeste van het samenstellen van de foto’s overgelaten aan de fotograaf in Flevoland, maar het was toch wel heel erg fijn om te zien dat het voor haar ook belangrijk is dat ik krijg waar ik naar op zoek ben. En dat heeft ze met het eindresultaat ook zeker voor elkaar gekregen!

De beste professionele foto’s

Waar ik nog het meest over te spreken ben is dat de foto’s die de fotograaf in Flevoland voor mij (en mijn bedrijf) gemaakt heeft niet alleen heel erg professioneel ogen, maar dat ik ze ook nog eens voor een heleboel doeleinden kan gebruiken. Zo heb ik er natuurlijk een groot aantal op mijn eigen website verwerkt justjules.nl, maar ook op een visitekaartje bijvoorbeeld misstaat een dergelijke foto niet. Daarnaast gebruik ik ze ook in de promotieartikelen die ik voor mijn bedrijf gebruik. Een banner is niet compleet zonder een van de foto’s die de fotograaf in Flevoland voor mij gemaakt heeft. Het is echt fantastisch om te zien hoe zij een klein idee kan omtoveren tot een waar meesterwerk. Ik ben nog steeds heel erg blij met het eindresultaat en ik kan echt iedere ondernemer aanraden om contact op te nemen met dit bedrijf. Daar ga je absoluut geen spijt van krijgen.