Een mok bedrukken voor een leuk presentje

Het is niet altijd even gemakkelijk om binnen een bepaald budget een leuk cadeautje uit te zoeken. Als je alles uit de kast mag halen en je kent iemand goed en je weet ook wat hij/zij graag wil hebben, dan bevind je je in uitzonderlijke situatie, want dit komt zelden voor. Vaak moet je iemand iets geven die alles al heeft en die op materiaal vlak niet echt iets nodig heeft. Als deze persoon al iets nodig heeft, dan valt dat waarschijnlijk buiten jouw budget. Vaak is het met speciale gelegenheden zo dat je bijvoorbeeld een klein budget hebt voor een aardigheidje. Juist dan is het enorm lastig om iets leuks te kopen. Het cadeau zelf is immers niet relevant, maar het gaat altijd om het idee of de gedachte achter het cadeau. Dit is eigenlijk een soort lijn die je kunt bespeuren in een mensenleven. Jonge mensen, denk aan kinderen, die hebben geen boodschap aan een attent gebaar. Zij willen speelgoed waar ze mee kunnen spelen. Jongeren, die vaak nog niet al teveel geld te besteden hebben, zijn ook vaak nog materialistisch ingesteld. Je kunt hen dan ook niet blij maken door een mok te bedrukken. Ze zullen het wel waarderen, maar hadden liever een Playstation gehad. Volwassenen zijn niet opeens minder materialistisch. Maar de dingen die zij willen hebben kun jij niet meer betalen met een verjaardagsbudget. Je kunt moeilijk een grote plasma tv kopen als een attent verjaardagscadeautje. Dus op den duur is het budget niet meer toereikend en dus moet je wel iets attents kopen. Voordeel is wel weer dat volwassenen juist meer waardering hebben voor cadeaus waar men aandacht aan heeft geschonken. Juist ook omdat zij niet meer verwachten dat je een plasma tv of Playstation koopt. Een leuk idee is dan ook om een mok te bedrukken. Mokken kan iedereen gebruiken en het zijn typisch objecten die je gemakkelijk kunt bedrukken met een leuke tekst of een goeie foto. Nu kun je natuurlijk overal wel leuke mokken kopen. Denk aan winkels als Blokker of Expo. Tevens vind je hier bedrukte mokken. Maar het is natuurlijk leuker om de mok te bedrukken met een tekst of foto die relevant is voor degene die de mok gaat ontvangen. Als je een mok wilt bedrukken, dan kun je terecht op de site van PrachtigKado. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Een mok bedrukken doe je volledig online

Het is helemaal niet moeilijk om een mok te bedrukken. Je kunt dit helemaal online regelen. Via de site prachtigkado.nl kun je de mok selecteren die jij wilt laten bedrukken. Vervolgens kun je eenvoudig de tekst doorgeven die op de mok gedrukt moet worden. Mocht je een foto willen gebruiken, dan kun je deze natuurlijk uploaden. Je kunt ook foto’s met teksten combineren. Zolang er ruimte is, kun jij de mok bedrukken zoals je zelf wilt. Een mok bedrukken is leuk als presentje, maar je kunt mokken ook bedrukken en vervolgens gebruiken als relatiegeschenk. Het voordeel van meerdere mokken bedrukken via prachtigkado.nl, is dat je kan korting krijgt. Dus het kan de moeite lonen om even te informeren wat de kosten zijn bij grotere bestellingen. Ook dan kun je de mok zelf bedrukken, maar vervolgens wordt deze mok vele malen gedupliceerd.

Andere producten die je kunt bestellen via de site

Mocht je geen mok willen kopen, dan kun je bij prachtigkado.nl ook terecht voor vele andere artikelen. Hierbij kun je denken aan:

  • Strandlakens
  • Puzzels
  • Klokken
  • Knuffels
  • Onderzetters

Dit zijn slechts 4 voorbeelden, dus neem gerust een kijkje op de site om te ontdekken wat er nog meer mogelijk is.