ESTA aanvragen voor het gezin doe je online

Als je naar Amerika wil reizen voor een vakantie met je hele gezin, dan moet je dus ook een ESTA aanvragen voor het gezin. Dat kan echter online via de site van esta-aanvragen.com. De ESTA is een soort van visum voor Amerika. Je bent de situatie in Europa misschien gewend waar je zonder meer naar alle landen kunt reizen zonder visum, maar buiten de Europese grenzen heb je die vrijheid natuurlijk niet. Als je naar Turkije zou reizen, dan kun je van te voren online een visum aanvragen. Als je dat zou vergeten, dan heb je de mogelijkheid om ter plekke op het vliegveld een formulier in te vullen. Maar in Amerika heb je die optie dus niet. Als je geen geldige ESTA hebt, dan kom je het land niet binnen. Dat betekent ook dat als je met je gezin op vakantie gaat naar Amerika en 1 van je gezinsleden heeft geen ESTA, dan komt hij of zij het land niet binnen. Dat betekent dus dat geen van allen het land binnen kan komen. Je gaat immers niet 1 iemand achter laten. Dit is belangrijk om te beseffen, want daardoor ga je in ieder geval op tijd een ESTA aanvragen voor het gezin. Nu is het dus zo dat je per individueel lid een ESTA moet aanvragen voor het gezin. Je kunt dus niet gewoon 1 keer een ESTA aanvragen voor het hele gezin. Ieder gezinslid dient zijn of haar eigen ESTA te hebben. Dat betekent dat je voor ieder gezinslid apart een ESTA moet aanvragen via een apart aanvraagformulier. Maar je hebt wel een optie om een speciaal groepsformulier in te vullen. In principe vraag je dan nog steeds per individu een ESTA aan, alleen doe je dat nu via 1 formulier waarop je de gegevens van alle gezinsleden kunt invullen. Het voordeel van deze methode van ESTA aanvragen voor het gezin is dat je niet meerdere formulieren in hoeft te vullen en je kunt de volledige aanvraag voor alle leden van je gezin ook in 1 keer afrekenen. Dat afrekenen doe je via bekende betaalmethodes zoals:

  • Creditcard
  • iDEAL
  • PayPal

Je kunt alles dus online regelen. Of je nu voor jezelf een ESTA aanvraagt of juist een ESTA wilt aanvragen voor het gezin, het is allemaal online regelen via de site van esta-aanvragen.com. Voor het groepsformulier vind je op de site ook een link waarmee je direct naar de juiste pagina wordt geleid. Hier kun je dan makkelijk het juiste formulier invullen en versturen. Dit kost ongeveer een half uurtje van je tijd. Binnen maximaal 72 uur heb je in de regel een goedkeuring binnen. Maar de ervaring leert dat deze goedkeuring er al na een uur is. Je hoeft dus nooit lang te wachten. 

Wacht niet te lang met een ESTA aanvragen voor het gezin

Het is verstandig om niet te lang te wachten met het ESTA aanvragen voor het gezin. Het duurt niet lang, maar er kan wel eens iets mis gaan en dan is het fijn dat je voldoende tijd hebt om het op te lossen. 

Kijk voor meer informatie op de website

Mocht je nog vragen hebben over ESTA aanvragen voor het gezin, dan kun je altijd een kijkje nemen op de site. Hier vind je over de relevante onderwerpen de nodige informatie.