Geen wintersport vakantie is compleet zonder de juiste ski kleding

Een vakantie in de winter is natuurlijk heel fijn, want alleen een vakantie in de zomer voelt altijd een beetje beperkt. Je bent het hele jaar druk en dan moet je vrede hebben met 1 vakantie. Dat maakt dat je altijd 11 maanden moet wachten voor je weer op vakantie kunt. Maar als je ook op wintersportvakantie gaat, dan hoef je na de zomer maar een paar maanden te wachten voor je weer kunt vertrekken. Tevens kun je een lekkere relaxte luie vakantie in de zomer combineren met een actieve sportvakantie in de winter. Want je gaat natuurlijk skiën of snowboarden wanneer je op wintersport gaat. Je moet alleen wel even zorgen dat je de juiste ski kleding meeneemt. Als je in de zomer op vakantie gaat en je gaat naar een warm land, dan hoef je alleen wat dunne shirtjes mee te nemen, een paar korte broeken of rokjes en uiteraard zwemkleding. Je kunt dus vrij licht reizen wat bagage betreft. Maar als je in de winter op vakantie gaat naar een koud oord in de bergen, dan heb je dikke kleding nodig en de speciale ski kleding in de vorm van:

  • Ski broek
  • Ski jas
  • Ski bril
  • Handschoen
  • Warme sokken

Al dit soort artikelen kun je bestellen via de webwinkel van Baum Sport. Het is belangrijk dat je echt geschikte ski kleding koopt. Gewoon je eigen winterjas meenemen of een dikke trui is zeer onverstandig in de sneeuw. Zo moet de ski kleding idealiter bestaan uit drie lagen. Allereerst moet ski kleding een goede onderlaag bevatten. Deze noemen we ook wel de thermolaag. Thermo ondergoed is wat dat betreft ook geen slecht idee. De tweede laag bestaat uit een isolatielaag. Het is deze laag die een winterjas of ski broek zo dik maakt. Deze laag bestaat vaak uit dons of fleece. De buitenste laag is ook de dunste laag en bestaat uit een beschermend materiaal. Het is deze laag die je kunt zien en die een jas zijn uiterlijk geeft. Als je in de sneeuw rolt na een val tijdens het skiën, dan is het deze buitenlaag die er voor zorgt dat de sneeuw daarna weer soepel van de jas kunt vegen. Met de juiste ski kleding kun je echt optimaal van je wintersport vakantie genieten. De skikleding zorgt er immers voor dat je het niet koud hebt en dat je goed beschermd bent tegen de winterse elementen. Om je goed voor te bereiden op de vakantie, doe je er dan ook goed aan om even naar de site van baumsport.nl te surfen.

Alle ski kleding die je nodig hebt vind je op baumsport.nl

De juiste individuele artikelen zijn net zo belangrijk als een complete set van ski kleding. Je kunt immers nog zo’n goede jas hebben gekocht, maar zonder ski broek heb je daar uiteindelijk niet heel veel aan in Oostenrijk. Daarom is het goed om te weten dat je alles wat je nodig hebt kunt bestellen viabaumsport.nl. 

Surf naar de site en bekijk het assortiment

Het mooie aan webwinkel is dat je altijd en overal even snel kunt browsen. Je kunt dus op ieder moment even door het assortiment scrollen om te kijken wat voor mogelijkheden je hebt. 

Lees meer…