Heb jij al een virtueel kantoor kvk inschrijving?

Heb jij een eigen bedrijf en wil je liever niet dat jouw prive adres openbaar is? Dat is nogal lastig, want zeker als je vanuit huis werkt dan moet je in veel gevallen jouw eigen adres gebruiken om je bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Een virtueel kantoor kvk inschrijving is dan precies wat je nodig hebt, bijvoorbeeld met de hulp van Easy Start Office. Daar beschikken ze over twee prachtige kantoorpanden (in Amsterdam en Rotterdam) waar jij een zogeheten virtueel kantoor kunt huren. Dit wil zeggen dat je alleen betaalt om het adres te mogen gebruiken als virtueel kantoor kvk inschrijving, en niet om daar daadwerkelijk te werken. Zoek jij juist een kantoor waar je wel kunt binnenlopen en werk kunt verrichten als dat nodig is? Dan kun je ook je abonnement uitbreiden met de optie tot flexwerken. In dat geval heb je én een professioneel ogend kantooradres, én een ruimte waar je binnen kunt lopen wanneer je maar wilt. Dit is ideaal voor mensen die vanuit huis werken, maar daar niet altijd de rust en ruimte vinden die ze nodig hebben om zich te kunnen concentreren. Als je bijvoorbeeld kinderen hebt die constant je aandacht vragen. Zeker nu de scholen af en toe gesloten zijn in verband met corona is het super fijn als je ergens terecht kunt waar je zeker weet dat het stil is. Uiteraard zijn de ruimtes bij Easy Start Office volledig coronaproof ingericht. Er is meer dan voldoende ruimte tussen de werkplekken in, en alles wordt zeer goed schoongemaakt. Als je een flexibele werkplek in Rotterdam of Amsterdam nodig hebt dan kies je dus voor een virtueel kantoor kvk inschrijving inclusief flexwerken.

De voordelen van flexwerken bij Easy Start Office

Het feit dat je binnen kunt lopen om er te werken wanneer je maar wilt is niet het enige voordelen van de abonnementen voor flexwerken. Een virtueel kantoor voor je kvk inschrijving uitbreiden met deze optie heeft ook de volgende voordelen:

  • Het is inclusief gratis print- en scanservice
  • Het is indien gewenst inclusief post doorstuurservice
  • Het is inclusief koffie en thee
  • Er zijn heel veel verschillende werkplekken en zitjes
  • Er is een heuse conferentieruimte
  • Het abonnement is zeer flexibel

Niet voor niets kiezen steeds meer ondernemers voor een virtueel kantoor kvk inschrijving met de optie tot flexwerken. Het is een hele makkelijke manier van werken, en bovendien vele malen goedkoper dan wanneer je een heus kantoor zou moeten huren voor je bedrijf. Het scheelt dus ook nog in je portemonnee!

Een virtueel kantoor kvk inschrijving oogt professioneel

Of je jouw abonnement voor jouw virtueel kantoor kvk inschrijving nu wel of niet wilt aanvullen met de optie tot flexwerken maakt niet uit. Feit is dat de adressen van Easy Start Office heel erg professioneel ogen. Hun panden zitten namelijk op super mooie locaties, en die locatie wordt jouw officiële bedrijfsadres als je je bij hen inschrijft. Je mag het dus gebruiken op je visitekaartjes, briefpapier, en op je website. Zo’n virtueel kantoor kvk inschrijving oogt dus in vele gevallen veel professioneler dan wanneer je je huisarts zou gebruiken. Niet iedereen woont immers op een locatie met zo’n toonaangevend adres.