Ik kwam een kluis kopen via Allesveilig.nl

Vorig jaar is er voor de derde keer in korte tijd bij mij op kantoor ingebroken. Voor de derde keer was alles weer overhoop gehaald en miste ik weer allerlei dure apparaten. Deze keer hadden ze ook belangrijke documenten meegenomen. Niet dat deze van waarde waren voor de inbrekers, maar voor mijn bedrijf waren ze van groot belang. Ik was het daarom ook zo zat, dat ik besloten heb om een keer te gaan kijken of ik misschien ook ergens een kluis kopen kon. Ik ben op het internet gaan zoeken naar sites waar ik een kluis kopen kon en al heel snel kwam ik terecht op de site van Allesveilig.nl. Deze site biedt heel veel mogelijkheden aan en het was voor mij dan ook al heel snel duidelijk dat ik hier een kluis kopen wilde. Ik was op zoek naar een grote kluis waar ik al mijn waardevolle goederen in kon doen. Ik heb namelijk altijd veel contant geld op mijn kantoor liggen en dat wilde ik nu graag in een goede save doen. Vandaar dat ik via Allesveilig.nl maar eens ben gaan kijken of ik hier een goede kluis kopen. Uiteraard was dat het geval en ik heb dan ook niet lang hoeven aarzelen over de vraag of ik al dan niet met dit bedrijf in zee wilde gaan. Het grote voordeel van dit bedrijf is namelijk dat ze hier gecertificeerde kluizen aanbieden waardoor je er altijd zeker van kunt zijn dat je een goedgekeurd product in huis haalt. Dit is ook voor de verzekering goed om te weten omdat je hierdoor voldoet aan de eisen die zij stellen. Vandaar dat ik ook graag met de mensen van Allesveilig.nl in zee wilde gaan omdat deze producten aanbieden die niet alleen betaalbaar zijn, maar ook nog eens aan alle eisen voldoen die de verzekering aan een kluis stelt. Vandaar dat ik ook diezelfde dag nog een bestelling via deze site heb geplaatst.

Ik wilde een kluis kopen die ook tegen vuur bestand was

Toen ik eenmaal besloten had dat ik graag een kluis kopen wilde, heb ik mij ook meteen voorgenomen dat het een moest zijn die ook tegen vuur zou kunnen. Ik wilde namelijk voorkomen dat ik heel goed beveiligd zou zijn tegen inbraak, maar dat ik mijn waardevolle spullen misschien alsnog kwijt zou kunnen raken wanneer ik getroffen zou worden door brand. Vandaar dat ik een brandwerende kluis kopen wilde. Deze kon ik heel eenvoudig vinden via Allesveilig.nl. De mensen hier hebben alles wat ik nodig had en ik heb daarom meteen een bestelling geplaatst. Binnen een paar dagen had ik mijn kluis al in huis en kon ik hem installeren. Met een aantal zware bouten kon ik hem inbouwen en ik heb meteen al mijn waardevolle papieren en mijn contanten in deze save gedaan. Mocht u ook een kluis kopen willen, dan raad ik u aan om even naar de site Allesveilig.nl te komen kijken om te zien wat u hier allemaal aan interessante mogelijkheden kunt vinden.

Ik koos voor een elektronisch cijferslot

Omdat ik wilde voorkomen dat ik de sleutel van mijn kluis kwijt zou raken, ben ik gaan kijken of ik een kluis met een cijferslot zou kunnen kopen bij Alles Veilig. Dat was geen enkel probleem. Inmiddels heb ik dus een kluis die:

  • eenvoudig kon worden ingebouwd
  • zowel tegen inbraak alsook tegen brand beveiligd is
  • voorzien is van een cijferslot zodat ik zodat ik de sleutel niet kwijt kan raken

Kijk voor meer informatie even op de site van Allesveilig.nl