Jewels and more

Draag jewels and more van Natasja Jewels van Energetix Bingen. Niet alleen draagt u ze als een mooie accessoire, maar dankzij de magnetische werking voelt u zich er ook beter door. Bij het maken van deze sieraden staat het welzijn van de drager op de eerste plaats. Zij willen dat het sieraad werkelijk iets bijdraagt aan uw energie. Mocht u zich momenteel niet goed voelen, dan kan een sieraad van Natasja Jewels and more de klachten verlichten. Het klinkt misschien erg onduidelijk, maar het kan nooit kwaad een mooi sieraad te dragen. Naast uw welzijn begrijpen ze ook dat het sieraad iets moet toevoegen aan uw outfit. Allemaal beschikken ze over bijzonder design en kleuren. De magneten zijn een werkelijke bezienswaardigheid en maken meteen uw outfit compleet. Het heeft dus een dubbele werking. U voelt zich beter door de magneten te dragen. Als eerste doordat ze u nog meer uitstraling geven, maar het gevoel dat u krijgt door de magnetische werking. De sieraden van Natasja Jewels and more zijn te zien op de website magneetsieraden-online.nl. U krijgt zo een indruk van haar creaties om te bepalen welke geschikt zijn voor uw outfits. Verder staan er ook meerdere sieraden die meer zijn dan draagbare accessoires alleen. Allemaal zijn ze gemaakt om uw klachten te doen verdwijnen en u meer te doen stralen.

De magnetische werking van jewels and more

Ervaar de positieve werking van de magneetsieraden van Natasja jewels and more. Ze zijn de moeite waard te dragen wanneer u last heeft van lichamelijke klachten. Denk daarbij aan symptomen als hoofdpijn, slapeloosheid, concentratieproblemen en depressiviteit. Mogelijk dat u al veel probeert om hiervan af te komen. Er zijn al diverse huisartsenbezoeken aan vooraf gegaan en u neemt dagelijks medicatie in om uw pijn te verlichten. Naast alle reguliere geneeskundige pogingen kunnen magneetsieraden een prettige toevoeging zijn. Hoewel de werking niet wetenschappelijk is bewezen, worden dit soort sieraden als van jewels and more graag gedragen. Veel van deze jewels and more worden gemaakt materialen die nedymium magneten bevatten. Deze worden ook gebruikt voor magnetische therapie. Deze combinatie zorgt ervoor dat u door het dragen van deze prachtige designs u verlichting ervaart in uw klachten. Steeds meer zijn deze sieraden te zien. Mensen proberen graag de werking van de magneetsieraden uit. Helemaal als deze er ook nog prachtig uit zien en van hoogwaardige materialen zijn gemaakt. Zo zijn ze een ware bezienswaardigheid in combinatie met uw kleding en heeft het ook nog een verbeterd effect op uw gezondheid. Deze jewels and more zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Armbanden
  • Kettingen
  • Oorbellen
  • Horloges

Kies het sieraad waar u het meeste prettig bij voelt. Deze moet niet als een last gedragen worden. Het beste is dat u niet eens door heeft dat u deze draagt. Alleen uw omgeving kan zien hoe u straalt door deze jewels and more.

Bestel uw magneetsieraden

Welke sieraden u ook kiest van jewels and more. Allemaal hebben ze het prachtige design en zijn ze gemaakt van waardevolle materialen. U draagt hoogwaardige kwaliteit in welke vorm dan ook. Ga naar magneetsieraden-online.nl om de collecties te bekijken van Natasja Jewels and more. Mocht u met vragen zitten bij uw keus uit de sieraden, dan kunt u hiervoor ook terecht. Neem hiervoor contact op met Energetix, per telefoon of per e-mail. Aarzel niet uw vragen te stellen. Zij willen dat u de juiste uitvoeringen kiest om te dragen en dat u werkelijk baat heeft bij het dragen van deze magneetsieraden. Wanneer u zeker weet welke uitvoering voor u het meest geschikt is, ga dan naar magneetsieraden-online voor uw bestelling bij Energetix. Lees meer…