Kom langs bij deze goedkope dameskapper in Rotterdam

Bij justjo-hairstudio zult u zien dat u nu een dameskapper in Rotterdam bent tegengekomen die op het gebied van haar, kapsels en een goede verzorging van alle markten thuis is. Deze kapster heeft zich aldus toegelegd op het knippen van dames en meisjes. Doorgaans is de vrouw iets meer bezig met haar uiterlijk en daar maakt het kapsel een uitermate belangrijk onderdeel van uit. Het is wellicht een vooroordeel dat wij hier zo over denken maar u zult ook moeten toegeven dat zowel de verzorging als het knippen van een kort kapsel, zoals dat bij mannen en jongens natuurlijk onevenredig veel vaker voorkomt, minder tijd kost en ook minder geld is. Onze kapsters werken daarom in de dameskapper in Rotterdam enkel aan de kapsels van de vrouwen die ons dagelijks bezoeken. Het bijknippen van lang haar, het verven ervan of het aanbrengen van permanent is tijdrovend en daarom trekken we er net zoveel tijd voor uit als nodig is. En als dat betekent dat er bij deze dameskapper in Rotterdam tijd moet worden gemaakt voor zowel een wasbeurt als een crèmespoeling dan doen we daar beslist niet moeilijk over. We zijn op de hoogte van de laatste populaire modellen zodat we iedere modebewuste vrouw terdege kunnen helpen. Maar ook voor diegene die haar kapsel al jaren niet meer heeft veranderd staan we vanzelfsprekend klaar. Daag ons gerust even uit want deze dameskapper in Rotterdam houdt namelijk wel van een uitdaging. Reken er maar op dat we ook uw ideeën om kunnen zetten in een prachtig eindresultaat.

Bij de dameskapper in Rotterdam staat u centraal

Het is niet meer dan logisch dat klantvriendelijkheid en klantentevredenheid bij ons prioriteit hebben. Het zal u nadat u de eerste stap over de drempel hebt gezet opvallen dat we u graag in de watten leggen. We kunnen diverse klanten tegelijkertijd helpen bij de dameskapper in Rotterdam en als u bijvoorbeeld uw haar even moet laten drogen dan verwennen we u graag met een lekker kopje koffie of thee. En er liggen altijd roddelblaadjes in de dameskapper in Rotterdam. Mocht u trouwens iets serieuzere bladen willen lezen dan zult u in de stapel magazines vast en zeker wel iets leuks tegen kunnen komen. Bij de dameskapper in Rotterdam wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige haarverzorgingsproducten. We kunnen u adviseren over de haarkleur die bij u past, welke shampoos en conditioners u het beste kunt gebruiken voor uw type haar en hoe u verder uw haar dient te verzorgen. Deze luxe producten kunt u na afloop ook bij ons kopen. Dat is misschien niet eens een gek idee

  • Komt u alleen wassen en knippen?
  • Wilt u rasta inknopen?
  • Of uw haar in een vreemde kleur verven?
  • Bij ons kan het allemaal!

Wilt u een compleet nieuw kapsel? Of even de punten bijwerken?

Bij deze dameskapper in Rotterdam kan het allemaal dus kijk eens op de site naar de openingstijden. U kunt immers altijd even proberen of er nog een gaatje in onze overvolle agenda is. Wilt u er daarentegen zeker van zijn dat we u direct verder kunnen helpen? Maak dan ter plekke direct een afspraak. Ook kunt u vanzelfsprekend via de website en per mail maar ook zeker per telefoon een afspraak inplannen. Denk van te voren na over de wensen die u hebt, dan kunt u die direct na binnenkomst aan ons doorgeven. Na de behandeling is het misschien wel verstandig om direct weer een afspraak in te plannen bij de dameskapper in Rotterdam zodat we u spoedig weer zullen zien en zodat uw haar in topconditie zal blijven!