Letselschade advocaat bij TOP Letselschade

TOP Letselschade is de specialist op het gebied van letselschade. Wij hebben alleen maar letselschade juristen die universitair geschoold zijn in het Nederlands recht en die gespecialiseerd zijn in het aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht. U hoeft zich dus geen zorgen te maken, wij weten waar we het over hebben en kunnen u van het beste advies voorzien. Naast deze voordelen, hebben wij er meer:

  • Wij werken gratis, omdat wij alle kosten in rekening brengen bij de aansprakelijke partij. Dankzij deze aanpak komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.
  • Wij claimen altijd een maximale schadevergoeding voor u. Een letselschade advocaat bij TOP Letselschade wilt u voorzien van de maximale schadevergoeding.
  • Is er een ongeluk gebeurd en bent u deels aansprakelijk omdat het aan u te wijten is? Geen zorgen, dan brengen wij alsnog geen kosten bij u in rekening. Ons letselschade advocaat helpt u in het vergoeden van de schade, als u een schadeverzekering inzittenden heeft afgesloten.

Letselschade advocaat

Wat doet een letselschade advocaat en waar helpt die u bij? Stel, u heeft een ongeluk gehad en u heeft letselschade opgelopen. Dan komt een letselschade advocaat dus van pas. Als u schade heeft opgelopen door toedoen van de tegenpartij, dit kan van alles zijn en hoeft niet alleen maar een auto ongeluk in te houden, dan helpt een letselschade advocaat van TOP u bij het verhalen van de schade op de tegenpartij. Een letselschade advocaat biedt dus als het ware juridische bijstand aan u tijdens het claimen van de letselschade. Een letselschade wordt ingezet wanneer er een geval is dat een gang naar de rechter nodig is. Dit komt pas voor als de tegenpartij blijft ontkennen en lastig blijft doen over de gedane schade. Bijna altijd wordt er wel een schikking getroffen met de tegenpartij en wordt er samen gekeken naar een goede oplossing, maar soms gaat het verder dan dit en zit u met de problemen. Niet als u een letselschade advocaat inschakelt, die alles van A tot Z voor u regelt en u ontzorgt. 

TOP Letselschade

Onze juristen en advocaten helpen u geheel gratis bij het verhalen van de schade. Wij hanteren een persoonlijke werkwijze en doen altijd aan een eerste kennismaking. Bij deze kennismaking is onze hoogste prioriteit om goed te luisteren naar uw verhaal. Het is altijd belangrijk om genoeg bewijs te hebben van het ongeluk en de opgelopen letselschade. Een ingevulde schadeformulier of bijvoorbeeld ooggetuigen helpen hier bij. Na een ongeval is het dan ook verstandig om nummers en gegevens te vragen van getuigen, zodat zij garant kunnen staan voor uw verhaal als hier verwarring over ontstaat met de tegenpartij. Dit soort problemen lost een letselschade advocaat op, maar de eerste stap is uw verantwoordelijkheid. 

Het is ook belangrijk om de opgelopen schade zo snel mogelijk te melden bij een arts, zodat de tegenpartij niet kan zeggen dat het te laat is en dat u de schade misschien later met persoonlijke handelingen hebt opgelopen. 

Zoekt u een letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op zodat wij u vrijblijvend kunnen helpen en advies kunnen geven.