Met e sigaret vloeistof stoppen met roken

Hebt u het goede voornemen om te stoppen met roken? Stoppen in de zin dat u er mee ophoudt om gevaarlijke stoffen zoals koolmonoxide en teer binnen te krijgen? En wenst u ook dat u van de verslavende stof nicotine af kon komen? Dan is e sigaret vloeistof misschien de oplossing. Want e sigaret vloeistof is de oplossing die u in een elektrische sigaret plaatst waarna u met deze stick binnen mag roken. Dat is al helemaal een goede reden om eens e sigaret vloeistof te proberen want u bent het waarschijnlijk al helemaal zat om altijd buiten te moeten staan of in een apart rookhok. Zo zijn er vele redenen te bedenken om te matigen. Laten we voorop stellen dat u dit doet vanwege uw gezondheid en de gezondheidsrisico’s die u loopt op zowel de korte als de lange termijn als u doorgaat met het roken van sigaretten en shag. Op nieuwesigaret.nl kunt u snel en goedkoop een elektronische sigaret kopen en daarnaast e sigaret vloeistof zodat u direct na ontvangst kunt beginnen. Probeert u het eens uit, u zult merken dat het vrijwel hetzelfde smaakt. Zeker als u kiest voor e sigaret vloeistof met dezelfde dosering nicotine. Maar omdat u deze dosering mondjesmaat kunt minderen om het ten slotte helemaal te vervangen voor andere smaakjes, is het een ideale manier om heen rustig af te bouwen. Ieder mens reageert weer anders op stoppen met roken. U moet daarom voor uzelf bepalen wat u aankunt.

Ook e sigaret vloeistof bevat doorgaans nicotine

U zult namelijk tijdens het afbouwen last kunnen krijgen van ontwenningsverschijnselen die zowel lichamelijke als psychische klachten geven. Het is dan zaak om vol te houden want als u hier doorheen komt dan hebt u een uiterst belangrijke stap gezet: een stap naar een leven zonder verslavende middelen. Het is dan ook helemaal geen probleem als u e sigaret vloeistof wilt blijven gebruiken, zolang het geen nicotine meer bevat. Zo zijn er voldoende tabakssmaken op de markt maar ook kruidige smaken en zelfs fruitsmaken, dus e sigaret vloeistof dat smaakt naar appel of kersen. Zo is er voor ieder wat wils en we zeggen dan ook zeker niet dat u moet gaan stoppen. We hopen in ieder geval wel dat u uw e sigaret vloeistof in de toekomst op onze website zult bestellen. Dat is snel, eenvoudig en uitermate goedkoop. Het is per definitie een stuk goedkoper om e sigaret vloeistof te roken dan tabak, al was het enkel vanwege die hoge accijnzen.

Vanaf nu kunt u eindelijk weer binnen roken

U kunt eindelijk weer in de kantine op uw werk, in horecagelegenheden en op openbare plekken zoals op luchthaven en treinstations roken zonder een gevaar te zijn voor anderen. Een belangrijke reden om de roken af te zonderen is immers gevaar voor de passieve roker. Daar is met de elektrische sigaret geen sprake van omdat u enkel waterstofdamp uitademt. Blijf op de hoogte van veranderingen binnen ons assortiment en meldt u aan voor de gratis nieuwsbrief.