Ontdek de voordelen van goedkope e liquid

Als je bent overgestapt van tabak naar de e sigaret, dan ben je je waarschijnlijk al wel bewust van de meeste voordelen van deze e sigaret. Zodra je een e sigaret vergelijkt met een tabakssigaret, dan scoort de e sigaret eigenlijk op alle punten beter. Het enige dat je zou kunnen zeggen in het voordeel van tabak is dat je echte tabak proeft. Maar dat is nogal smaak gebonden en daar komt bij dat je via een e sigaret gebruik kunt maken van goedkope e liquid gemaakt aan de hand van echte tabaksbladeren. Dus zelfs op dat front komt de e sigaret vrij dicht in de buurt bij tabak. Daar komt bij dat die lekkere smaak ook voorkomt uit een associatie met nicotine. Omdat je verslaving en hunkering naar nicotine wordt bevredigd op het moment dat je een sigaret opsteekt en tabak proeft, wordt die smaak dus gelinkt aan een positieve waardering. Want tabak is op zichzelf immers helemaal niet zo lekker. Het stinkt en als je begint met roken, dan vind je het vaak helemaal niet lekker. Je moet je als het ware dwingen om door te gaan en na een lang proces begint tabak dan inderdaad lekker te proeven. Maar los van de smaak heb je dus weinig voordeel als je tabak rookt. Tabak is bijvoorbeeld vele malen duurder dan e liquid. Je kunt via nieuwesigaret bijvoorbeeld online goedkope e liquid kopen. Een pakje met sigaretten kost al snel 8 euro of meer. En dan heb je dus slechts 25 sigaretten. Zodra je die hebt opgerookt, dan moet je weer 8 euro betalen. Met een pakje sigaretten in de week, zit je dan dus al snel op een bedrag van 416 euro per jaar. Rook je twee pakjes per week, dan ga je al bijna richting de 1000 euro. Dat zijn bedragen waar je een fijne vakantie van kunt boeken. Als je echter een e sigaret koopt, dan hoef je een week later geen nieuwe te kopen. je moet alleen steeds nieuwe e liquid kopen. Maar e liquid is sowieso niet zo duur als tabak en je kunt ook nog eens kiezen voor goedkope e liquid. E roken is daardoor een stuk goedkoper dan het roken van tabak. Daar komt bij dat het roken van goedkope e liquid via de e sigaret ook een stuk minder impact heeft op je gezondheid en de conditie van je longen. Er komt immers geen teer meer in je lichaam die de longen inktzwart kan kleuren. Het is ook niet echt meer een vorm van roken, aangezien je een liquid verdampt en dus een damp inhaleert en uitblaast. 

Bestel jouw goedkope e liquid eenvoudig online 

Een ander voordeel van het roken van een e sigaret is dat je al je benodigdheden gewoon online kunt bestellen. Dus als je je voorraad van goedkope e liquid wilt aanvullen, dan kun je gewoon even naar de site van nieuwesigaret.nl surfen en daar je goedkope e liquid kopen. 

Bekijk het assortiment via de website

Als je meer wilt weten over wat je zoal kunt bestellen, dan kun je een kijkje nemen op de site. Hier vind je alles wat je moet weten en je ziet er ook een overzicht van de artikelen die je kunt kopen zoals:

  • Coils 
  • Batterijen
  • Goedkope e liquid