Ontdek Europa door te werken in Bulgarije en andere landen

Je kunt Europa ontdekken door af en toe een vakantie te boeken naar een locatie in Europa. Maar eigenlijk ontdek je op die manier lang niet alles wat de landen die je bezoekt te bieden hebben. Je bent er immers maar een weekje en je kunt dan niet eens alles van een stad zien, laat staan een heel land. Je wilt ook niet elk jaar terugkeren naar hetzelfde land om daar de overgeslagen plekken te bezoeken. Je wilt immers ook ontdekken wat andere Europese landen zoal te bieden hebben. Wat dat betreft is het geen slecht idee om gewoon een periode te gaan wonen en werken in het buitenland. Je kunt via Gedma kijken in welke Europese landen je zoal aan de slag kunt en daarna kun je gaan solliciteren. Zo kun je bijvoorbeeld gaan werken in Bulgarije. Dit is een land waar je misschien niet snel aan denkt en dus is het des te beter om zo’n land te ontdekken. Als je woont en werkt in Bulgarije, dan heb je voldoende tijd om het hele land te verkennen en ook plekken te bezoeken waar toeristen zelden komen. Je proeft dan ook veel meer van de cultuur en hoe de mensen in dat land leven. Je kunt wel in Spanje gaan werken en in je vrije tijd lekker aan de costa’s gaan liggen, maar je verrijkt je leven daar uiteraard niet echt mee. Maar door te werken in Bulgarije, leef je opeens wel in een hele andere omgeving en dat kan zeker de moeite waard zijn. Zodra je het land hebt gezien en voldoende ervaring hebt opgedaan met het leven in Bulgarije, dan kun je kijken of je in een ander land aan de slag kunt. Op deze manier kun je Europa toch een stuk beter verkennend dan via korte vakanties. Kijk dan ook gerust eens op de website van gedma.nl om te kijken of er mogelijkheden zijn om te werken in Bulgarije. Op de site van gedma.nl vind je namelijk verschillende vacatures waar jij als Nederlander op kunt reageren. Voor deze vacatures hoef je de Bulgaarse taal niet machtig te zijn. Met Engels of Nederlands kun je deze banen uitvoeren. Dankzij de Europese Unie heb je in het buitenland ook genoeg bedrijven die Nederlandse belangen vertegenwoordigen. Zo heb je in elk land een bedrijf dat namens Nederlanders booking.com vertegenwoordigt. Daar moeten dan ook mensen die Nederlands spreken werken. Er zijn dan ook genoeg mogelijkheden om als buitenlander te werken in Bulgarije. 

Ontdek de mogelijkheden om te werken in Bulgarije via gedma.nl

Als je wilt werken in Bulgarije, dan moet je weten of er werk is en of de vacatures die open staan passen bij jouw wensen, vaardigheden en opleidingsniveau. Om daar snel achter te komen, kun je dan ook het beste even een kijkje nemen op de website van gedma.nl. Hier lees je snel meer over de verschillende vacatures in Bulgarije en andere Europese landen zoals: 

  • Spanje
  • Portugal
  • Griekenland

Vind de baan die bij je past

Via de filters kun je snel op zoek gaan naar een goede baan die bij jou past. Om te werken in Bulgarije kun je gebruik maken van filters als: 

  • Full time/parttime
  • Stage
  • Freelance