Snel je sloopauto verkopen in Haarlem via sloopautoverkopen.com

Als je de niet zo trotse eigenaar bent van een sloopauto, dan is de kans groot dat je daar zo snel mogelijk vanaf wilt. Een sloopauto is in principe rijp voor de sloop, want de auto is bijvoorbeeld total loss verklaard. Reparaties zijn te duur en dus kun je de auto weg doen. Op dat moment is de auto eigenlijk geen auto meer. Het is een brok van metaal, glas en rubber dat ruimte inneemt. Het is dus niet zo gek dat je je sloopauto wilt verkopen in Haarlem en het liefst ook zo snel mogelijk. Een sloopauto verkopen in Haarlem doe je niet door deze op Marktplaats te zetten, want er zijn weinig particulieren die zitten te wachten op een ‘mooie’ sloopauto. Maar hoe ga je dan je sloopauto in Haarlem verkopen? Je kunt je sloopauto verkopen in Haarlem door contact op te nemen met de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Je kunt dan gemakkelijk je sloopauto verkopen in Haarlem via deze ophaaldienst. Het enige dat je moet doen is even contact opnemen met de ophaaldienst. Je kunt dan aangeven dat je je sloopauto wilt verkopen in Haarlem. Je kunt aangeven wat voor auto het is, wat de schade is, et cetera. Zij brengen dan een bod uit dat je, als je akkoord gaat, direct in contanten ontvangt wanneer ze de auto komen halen. Dat is dan ook een groot voordeel, want de Nationale Sloopauto Ophaaldienst komt de auto dus ophalen. Je hoeft je auto, waar je immers ook niet meer in mag rijden, nergens naar toe te brengen. Je kunt contact opnemen met de ophaaldienst en zij komen de auto dan halen wanneer het jou uitkomt. Dus als je overdag aan het werk bent, dan kun je de ophaaldienst ook in de avonduren uitnodigen om je auto te komen halen. Zodra zij de auto ophalen, dan krijg je zoals gezegd direct ook uitbetaald. Je bent dat blok aan je been dan kwijt en een geldbedrag heb je maar mooi in de pocket. Uiteraard zal het geen spectaculair bedrag zijn, want het betreft immers de verkoop van een sloopauto. Maar het is toch wel een mooi bedrag en je hoeft er zelf ook niets voor te doen om dit bedrag in ontvangst te kunnen nemen. Je hoeft alleen maar even te bellen en daarna regelt de ophaaldienst alles. Het is uiteraard heel vervelend dat je een sloopauto in je bezit hebt, maar het is in ieder geval fijn om te weten dat een sloopauto verkopen in Haarlem niet veel moeite hoeft te kosten. Kijk dan ook snel op de site van sloopautoverkopen.com.

Een sloopauto verkopen in Haarlem met één telefoontje

Op de site van sloopautoverkopen.com vind je het telefoonnummer van de ophaaldienst. Je kunt aan de hand van dit nummer meteen contact opnemen met de ophaaldienst en je sloopauto aanmelden voor de verkoop. 

De vele voordelen van de Nationale Sloopauto Ophaaldienst

Als je je sloopauto verkoopt via deze dienst, dan profiteer je van de nodige voordelen. Qua voordelen kun je bijvoorbeeld denken aan: 

  • Direct uitbetaald in contanten
  • Ontvangst van een RdW vrijwaringsbewijs 
  • Meteen afgemeld bij belastingdienst