Te gekke dansles: Brazilian Zouk in Amsterdam

Ik ben een tijdje geleden op zoek gegaan naar Brazilian Zouk in Amsterdam. Ik ben namelijk dol op dansen, dat ben ik altijd al geweest. Het is voor mij echt genieten als ik vrij kan bewegen op muziek. Al vind ik het ook geweldig om dansroutines te leren, om samen met een groep te dansen. Toen ik een keer in Brazilië op vakantie was, heb ik Brazilian Zouk ontdekt. Ik vond deze dansstijl helemaal geweldig. Het zijn vrij experimentele bewegingen, expressief en sensueel. Ik vind het prachtig om te zien, maar natuurlijk nog veel leuker om zelf ook te doen. Dus toen ik weer in Nederland was, ben ik gelijk op zoek gegaan naar lessen voor Brazilian Zouk in Amsterdam. Het leek me geweldig om ook te doen, maar om het een beetje te leren moet je natuurlijk wel lessen volgen. En gelukkig bleek dat Brazilian Zouk in Amsterdam wordt gegeven. Maar ik wilde het wel goed leren, dus ik ben even grondig onderzoek gaan doen naar de beste aanbieder als het gaat om Brazilian Zouk in Amsterdam… Ik heb veel danslessen gehad in Amsterdam en die zijn niet altijd even goed of geschikt voor mij. Dus ik wilde lessen die echt bij mij zouden passen.

Welke les Brazilian Zouk in Amsterdam past bij jou?

De enige manier om de leukste lessen voor Brazilian Zouk in Amsterdam te vinden, is door het uit te proberen. Dus ik heb mijn stoute dansschoenen aangetrokken en ben een en ander gaan uitproberen. Als het gaat om lessen Brazilian Zouk in Amsterdam, zijn er nogal wat verschillen, je hebt bijvoorbeeld binnen de Zouk ook verschillende stijlen. Dus de enige manier om erachter te komen welke het beste bij jou past, is door meerdere lessen uit te proberen. Nu heb ik toevallig een goede tip voor je, mocht je ook interesse hebben in Brazilian Zouk in Amsterdam. Want ik heb een dansschool gevonden waarbij ze diverse lessen geven omtrent Brazilian Zouk in Amsterdam. En ik heb het zelf uitgeprobeerd, dus ik kan je melden dat je hier les krijgt van echt goede leraren die ten eerste heel goed kunnen dansen, maar het daarbij ook goed kunnen overbrengen op de leerlingen. Dat vind ik altijd heel belangrijk, dat maakt een les echt interessant en leuk.

Leef je uit tijdens deze Braziliaanse dans

Wil je meer weten over deze Braziliaanse dans, dan zou ik zeker even naar de site braziliandancemasters.com gaan. Hier lees je er meer over en kun je ook meer informatie vinden over de diverse lessen die je binnen deze dansstijl kunt volgen:

  • Lambada
  • Contemporary
  • Lady styling

Ik vond het echt geweldig om met deze lessen mee te doen, zo kom je er vanzelf achter wat het beste bij je past. Het is ten eerste een heerlijke manier om te sporten, het kan echt wel intensief zijn. Maar daarbij vind ik het ook een geweldige manier om te ontspannen, om je hoofd leeg te maken. En het is simpelweg ook gewoon leuk. Als je van dansen houdt is het zeker de moeite waard om naar deze lessen te gaan. De leraren zijn zeer inspirerend, ze vinden het echt leuk om de lessen te geven en dat geeft je als leerling zo’n goede boost. Brazilian Dance Masters is tegelijkertijd zeer professioneel, maar ook heel toegankelijk. Daardoor leer je veel maar kun je wel op een relaxte en ontspannen manier meedoen en dat vind ik zelf altijd heel belangrijk. Probeer het vooral eens uit en ontdek het Braziliaanse ritme dat wellicht door jouw bloed stroomt…