U vindt de perfecte bruidstaart voor uw trouwerij bij… Jan Bos de Banketspecialist!

Wat een feest! U hebt de liefde van uw leven gevonden en wil het heugelijke moment van de echtverbinding vieren met al uw vrienden en familie. Het wordt een feest precies zoals u wilt: groot of klein, buiten of binnen, sjiek of informeel, modern of traditioneel, ingetogen of uitbundig…  eigenlijk is alles mogelijk. Met de bruiloft laat u niet alleen zien dát u samen bent, maar ook wíe u samen bent. Het is dus een persoonlijk feest, een feest speciaal gemaakt voor u en door u. Daarom wilt u dat alles goed bij elkaar past. Bij Jan Banket begrijpen we dit helemaal, en daarom spannen wij ons in om de bruidstaart te maken die precies bij u past. Hoe u uw bruiloft ook aan wilt pakken, de bruidstaart is bij ons in goede handen. Wij luisteren naar uw wensen en ontwerpen zo de bruidstaart die u wilt. Of misschien heeft u zelf al een ontwerp of voorbeeld dat u mooi vindt. Dat is natuurlijk ook geen probleem! Wellicht vindt u een idee dat u aanspreekt in het portfolio. Wij bij Jan Banket hebben immers jarenlange ervaring als banketbakker, en hebben de afgelopen jaren ons gespecialiseerd in bruidstaarten en taarten voor andere bijzondere en feestelijke gelegenheden, zoals een geboorte. Kijk gerust rond en doe inspiratie op voor uw eigen bruidstaart!

Een bruidstaart bestellen, hoe gaat dat in zijn werk?

Als u erover denkt om een bruidstaart te bestellen bij Jan Banket, dan zijn er verschillende opties. Zoals gezegd kunt u rondkijken in ons online portfolio, maar u kunt bijvoorbeeld ook het formulier invullen om aan te geven dat u geïnteresseerd bent in een taart van Jan Banket. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan telefonisch, maar mocht u in de buurt wonen kunt u ook langskomen. Dit zijn allemaal opties waarbij u kunt overleggen over de taart die u precies wilt, waarna wij daarmee aan de slag gaan. Weet u al wat voor bruidstaart u precies wilt? Dan is het ook mogelijk om direct te bestellen. Ook dit kan via de website. Bij Jan Banket is het mogelijk om bruidstaarten te bestellen in alle soorten en maten. Wij maken taarten die geschikt zijn voor 25 personen, maar ook taarten die genoeg zijn voor 200 personen! Het maakt dus niet uit wat voor bruiloft u heeft, u bent bij ons altijd aan het goede adres. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor:

  • Stapeltaarten;
  • Taarten op etagères;

Elke bruidstaart is uniek, en daarom is het niet mogelijk om aan te geven hoeveel een bruidstaart kost. Wel kunnen we een indicatie geven: voor een bruidstaart van Jan Banket moet u rekenen op kosten die tussen de €4,80 en € 7,00 liggen. Een taart kan dus zo simpel en betaalbaar of zo luxe en sjiek zijn als u zelf maar wenst.

De banketspecialist

Voor een echt goede taart moet je bij de banketbakker zijn. Jan Bos heeft al jarenlange ervaring als banketbakker en is in 2013 voor zichzelf begonnen in Veenendaal. Intussen is hij in de omgeving al een bekende naam, en levert hij ook taarten in Barneveld, Ede, Wageningen, Utrecht, en zelfs in België! Naast banketbakker heeft Jan Bos ook een chocolaterie, en maakt hij minigebak, geboortetaarten en taarten voor wat voor gelegenheid dan ook. Het is rond kerst en Pasen ook mogelijk om taarten, banket en chocoladeproducten speciaal in het thema van deze feestdagen te bestellen. Ieder feest verdient immers een smaakvolle taart. Dat wordt smullen!