Van plan om een voetbaltafel te kopen?

voetbaltafels bieden enorm veel plezier. Lekker een potje tafelvoetbal spelen met je vrienden of op de camping is een leuke bezigheid. Voor deze leuke bezigheid is dan ook een groot scala aan verschillende voetbaltafels te verkrijgen. Zo zijn er voetbaltafels voor particulier (voor bij je thuis) maar zakelijk gebruik. Van plan om een voetbaltafel te kopen? voetbaltafel.nl heeft een ruim aanbod aan voetbaltafels. Hieronder lees je over de verschillende tafels en waarom je je voetbaltafel bij voetbaltafel.nl moet kopen.

Verschillende soort voetbaltafels verkrijgbaar bij voetbaltafel.nl

Wanneer je van plan bent om een voetbaltafel te kopen kan je kiezen uit verschillende soorten en maten. Zo zijn er verschillende tafels in verschillende prijsklassen te verkrijgen. Op voetbaltafel.nl zijn voetbaltafels te verkrijgen van €75 tot wel €2400. Bij voetbaltafel.nl wordt onder andere onderscheidt gemaakt tussen:

  • voetbaltafels voor binnen
  • voetbaltafels voor buiten
  • voetbaltafels met muntinworp
  • voetbaltafels met een glasplaat
  • voetbaltafels met telescopische stangen

Wanneer je van plan bent om een voetbaltafel te kopen moet je je goed bedenken waar de tafel komt te staan. Niet alle voetbaltafels zijn namelijk weerbestendig. Je hebt bijvoorbeeld voetbaltafels die enkel voor binnen zijn. Deze tafels zijn gemaakt van materiaal dat niet bestand is tegen water. De meeste ‘’indoor’’ tafels zijn gemaakt van MDF. Dit is materiaal vervaardigd van hout dat niet tegen water kan. Wanneer je van plan bent om een voetbaltafel te kopen en hem buiten neer te zetten is het verstandig om te kiezen voor een ‘’outdoor’’ voetbaltafel. Hoewel ze als ‘’outdoor’’ voetbaltafel worden omschreven zijn ze zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze tafel kunnen tegen water en al de stangen, bouten en schroeven zijn van roestvrijstaal (of hebben een behandeling gehad waardoor ze niet kunnen roesten). Het speelveld bij deze tafels is vaak gemaakt van laminaat of fiberglas wat ook goed tegen water kan. Bovendien zijn ‘’outdoor’’ voetbaltafels relatief eenvoudig schoon te maken. Ben je van plan om een voetbaltafel te kopen voor zakelijk gebruik? Dan kan je ervoor kiezen om een voetbaltafel te kopen met muntinworp. Er zijn zowel ‘’indoor’’ als ‘’outdoor’’ voetbaltafels beschikbaar met een muntinworp. Ze zijn te leveren met een muntinworpsysteem voor zowel €0,50 als €1,- munten. Daarnaast zijn de tafels ook te gebruiken zonder dat er geld in hoeft. voetbaltafels met muntinworp zijn erg geschikt voor campings, scholen maar ook speeltuinen. Bovendien zijn deze voetbaltafels voorzien van een glazen plaat aan de bovenkant waardoor de balletjes niet meegenomen kunnen worden. De beschikbare voetbaltafels met muntinworp beschikbaar op voetbaltafel.nl zijn van goede en zware kwaliteit waardoor ze een publieke plek goed overleven. De laatste keuze die je moet maken wanneer je van plan bent om een voetbaltafel te kopen is de keuze voor het soort stangen. Je kan namelijk kiezen uit normale stangen die aan de zijkant van de tafel uitsteken, maar ook telescopische stangen die in elkaar schuiven. Deze telescopische stangen zijn een stuk veiliger voor kleine kinderen. Ze zijn echter wel een stukje duurder dan voetbaltafels met gewone stangen.

Waarom een voetbaltafel kopen bij voetbaltafel.nl?

Op voetbaltafel.nl is het grootste aanbod aan voetbaltafels in Nederland en België te verkrijgen. Bovendien worden al de voetbaltafels gratis verzonden. voetbaltafel.nl is al jaren actief en heeft scherpe prijzen en een snelle levering. Twijfel dus niet en bestel je voetbaltafel op voetbaltafel.nl