Voordelig zonnepanelen kopen? Maak snel een offerteaanvraag op

Het is helemaal in de mode: zonnepanelen kopen en plaatsen op uw dak. En dat is terecht want het is de perfecte manier om zowel iets terug te doen voor het milieu als om uw energierekening te doen dalen. Er zijn vele manieren waardoor u het verbruik van energie kunt beperken. Maar als u alles al uit de kast hebt gehaald dan is zonnepanelen kopen wellicht een interessante optie. Dergelijke panelen kunt u zelf eenvoudig op uw dak installeren en verbinden aan de omvormer. De gewonnen gelijkstroom moet immers omgezet worden in wisselstroom zodat u het in huis kunt gebruiken. Een dergelijke omvormer valt nauwelijks op en kunt u op zolder plaatsen zonder dat het in de weg staat. Uiteraard wordt de omvormer vervolgens weer verbonden aan de meters in de meterkast en dus aan uw energievoorziening zodat u na het plaatsen direct baat hebt van deze nieuwe energiebron. Hopelijk hebt u het gebruik van gas in huis al aan banden gelegd en hebt u een abonnement op een groene en duurzame energieleverancier gesloten. Dankzij het zonnepanelen kopen hoeft u ook daar maar weinig gebruik van te maken en dat laat zich al snel uitbetalen. De investering die u maakt is voor de lange termijn. Gaat u zonnepanelen kopen bij solarstunter.nl dan hebt u er nauwelijks omkijken meer naar. Ze halen een hoog rendement, ook als de zon niet aan de hemel staat, en gaan minstens 25 jaar mee zonder dat u hier onderhoud aan hoeft te verrichten.

Ga zonnepanelen kopen en monteer ze snel op uw dak

Door het zonnepanelen kopen en plaatsen draagt u dus bij aan het milieu terwijl u er financieel ook op vooruitgaat. Wat wilt u nog meer? U bent nu natuurlijk benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen die wij u aanbieden. Daarom kunt u op onze offerte-pagina zelf uw wensen aangeven. Lees eerst even de FAQ door of neem contact met ons op voordat u die offerteaanvraag opstuurt. Natuurlijk zit u nog nergens aan vast maar het kan nooit kwaad om even de kat uit de boom te kijken. Tijdens het maken van de aanvraag geeft u de volgende punten aan:

  • Hebt u een plat dak of een schuin dak en wat zijn de afmetingen van het dak?
  • Is er sprake van schaduwval en wenst u dat wij ook de montage tot ons nemen?
  • Wilt u dat we na het zonnepanelen kopen de panelen komen bezorgen of wilt u het komen afhalen?
  • Tot slot vult u uw adres- en contactgegevens in net als eventuele opmerkingen en vragen.

Stuur dit digitale formulier naar ons op en ontvang binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte. Mocht het helpen om een beter beeld te schetsen dan kunt u ook een afbeelding van uw dak toevoegen aan de aanvraag. Voelt u vrij om eventuele veranderingen in de offerte door te geven totdat u tevreden bent. Dan kan het zonnepanelen kopen worden afgerond en kunnen we snel tot levering overgaan.

De zon is een gratis energiebron, dus waarom zou u er geen gebruik van maken?

Voor persoonlijke vragen over het zonnepanelen kopen bij de Solarstunter kunt u het beste even mailen of bellen. We leveren vanuit Maassluis enkel hoogwaardige producten tegen een uitzonderlijk lage prijs aan. Overigens maakt het daarbij voor ons niets uit waar u woonachtig bent. Naast particulieren kunnen we trouwens ook bedrijven voorzien van deze geweldige panelen zodat ook bedrijven hun steentje bij kunnen dragen. Het zal bij de jaarlijkse energierekening opvallen dat u honderden euro’s hebt kunnen besparen dankzij het zonnepanelen kopen.

Lees meer…