Waar kan ik anoniem een condoom kopen? 

De liefde bedrijven is iets dat eigenlijk heel normaal is. Onze lichamen zijn erop gebouwd om het te kunnen doen en gelukkig kunnen we er ook nog van genieten. Het is daarbij wel belangrijk dat je erop let dat je het ook veilig doet. Tegenwoordig zijn er meerdere verschillende middelen waarmee je op een veilige manier geslachtsgemeenschap kunt hebben. Zo kunnen vrouwen bijvoorbeeld de pil slikken om niet zwanger te raken, of gebruikmaken van een spiraaltje. Het op veilige wijze hebben van geslachtsgemeenschap houdt echter niet op bij het voorkomen van een zwangerschap. Wanneer je als vrouw enkel de pil slikt, ben je namelijk niet beschermd tegen seksueel overdraagbare aandoeningen. Het gebruik van een condoom beschermt je daarentegen wel. Het gebruiken van een condoom is dus ontzettend belangrijk. Gelukkig kun je ze tegenwoordig bijna overal kopen. Ook online en anoniem. 

Koop je condoom online bij dokterlifestyle.com 

Als je dus op een veilige manier seks wilt hebben, dan is het belangrijk om een condoom te gebruiken. Een condoom beschermt jullie beiden namelijk tegen seksueel overdraagbare aandoeningen en beschermt de vrouw tegen zwangerschappen. Wanneer een vrouw enkel de pil slikt, is ze namelijk niet beschermt tegen Soa’s en daarnaast ook niet voor 100% beschermd tegen zwangerschap. Wanneer je dus enkel de pil slikt of een spiraaltje hebt, heb je niet op een veilige manier geslachtsgemeenschap. Gelukkig kun je tegenwoordig gemakkelijk aan een condoom komen. Je kunt condooms kopen bij de drogist, bij de supermarkt en tijdens het uitgaan kom je ze meestal in automaten ook nog weleens tegen. Tegenwoordig kun je ze zelfs op sommige hogescholen in automaten vinden. Er is dus geen enkele reden om geen condoom te gebruiken, daar je deze echt overal kunt halen. Wanneer je toch liever niet naar een winkel gaat voor condooms omdat je er misschien een beetje verlegen over bent of het liever vanuit het comfort van je eigen huis bestelt, dan zijn er ook online alternatieven. Dokterlifestyle is zo’n online winkel waar je condooms kunt kopen. Je kunt er condooms van verschillende merken kopen. Zo verkopen ze er onder andere: 

  • Durex 
  • Level 
  • My Size 
  • Wingman 

Naast verschillende merken condooms kun je er ook voor andere zaken terecht. Je kunt er bijvoorbeeld ook glijmiddel kopen. Je kunt er glijmiddel bestellen van siliconen of glijmiddel op waterbasis. Ook verkopen ze er speciaal glijmiddel voor anale geslachtsgemeenschap en stimulerend glijmiddel dat een tintelend of warm gevoel geeft. Ook voor erectiepillen kun je er terecht. Sommige mensen hebben nou eenmaal wat hulp nodig en dat is niets om je voor te schamen. Wanneer je het in bed wat spannender wilt maken, kun je tot slot ook nog voor speeltjes terecht bij dokerlifestyle.com. Het grote voordeel van het online bestellen van erotische producten bij dokterlifestyle.com is ook nog eens dat je volledig anoniem kunt bestellen. Op je bankafschriften is niet te zien dat je bij een erotische webshop hebt besteld en ook aan het pakketje kun je niet zien dat je erotische producten hebt besteld. Handig dus als je bijvoorbeeld huisgenoten hebt of nog bij je ouders woont. 

Volledig anoniem bestellen 

Als je dus op een veilige manier de liefde wilt bedrijven, gebruik dan een condoom. Dit beschermt jullie niet alleen tegen zwangerschappen, maar ook tegen seksueel overdraagbare aandoeningen. Wanneer je je condooms of andere erotische producten online wilt bestellen, bekijk dan eens het ruime aanbod van https://www.dokterlifestyle.com/nl/. Wanneer je bestelt bij dokerlifestyle.com, gebeurt dat volledig anoniem. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het op je bankafschriften te zien is of dat je ongemakkelijke momenten met de pakketbezorger zult krijgen.