Waar kun je een stadswandeling Amsterdam maken?

Een stadswandeling Amsterdam kun je zo leuk maken als je zelf wilt, het hangt er volledig vanaf wat je wilt zien, of je van cultuur of van natuur houdt of dat je het liefst wilt winkelen. Heb jij zin in een stadswandeling in Amsterdam? Boek dan jouw gids via amsterdamtour en plan jouw stadswandeling in! Of je dit nou alleen wilt doen of met anderen, alles is mogelijk. Je kunt dit doen door via Specialtours te boeken. Waarom je via Specialtours moet boeken? Dat is vooral vanwege de volgende redenen: 

  • Alle prijzen zijn inclusief btw
  • Ze zijn altijd bereikbaar
  • Ze bieden altijd de scherpste prijs
  • Een grote groep is ook een grote korting

Dat je een stadswandeling in Amsterdam kunt maken is een van de vele opties, maar waarom moet je nou juist voor Amsterdam kiezen? Dat is onder andere zo omdat je een heleboel activiteiten met elkaar kunt combineren.  Je hebt ten eerste ontzettend veel leuke bezienswaardigheden in Amsterdam, je kunt onder andere barbecuen in het park tijdens je stadswandeling Amsterdam, er is een tassenmuseum in de stad of je kunt tijdens je stadswandeling een kaasproeverij doen. Dat is weer eens wat anders dan een wijnroverij, nietwaar? En wat je natuurlijk ook kunt doen tijdens de stadswandeling Amsterdam is eventjes winkelen, want wie houdt er nou niet van een stevig potje winkelen? Je hebt onder andere de Haarlemmerstraat en de Haarlemmerdijk, waar je maar liefst twee kilometer lang kunt shoppen. Dit kun je makkelijk aan je wandeling vastplakken en combineren met al het moois dat je in de stad kunt zien. 

Stadswandeling Amsterdam: wat nog meer te combineren? 

Ben jij niet zo van het winkelen? Kies dan uit een van de vele musea die de stad te bieden heeft of neem de boot en vaar door de Amsterdamse grachten. Zoek jij het liever wat hogerop? Bezoek dan de Lookout bij A’DAM Toren: de schommel op deze toren is zelfs voor de echte Amsterdammer een nieuw ding om te doen en kan op de bucketlist. Het klinkt misschien eng maar het is natuurlijk een ervaring die je voor geen goud wilt missen! Maar je kunt uiteraard ook kiezen voor gewoon een stadswandeling Amsterdam zonder dat je iets anders moet bezichtigen. 

Een wandeling in je eentje?

Misschien vind je het raar, wandelen in je eentje. Wellicht durf je de deur alleen uit als je omringd bent door andere mensen. Maar een wandeling in je eentje is helemaal niet raar, een stadswandeling Amsterdam is juist goed te doen alleen. Niemand zal je raar aankijken als jij alleen door de stad loopt, want wie weet er nou eigenlijk wat je aan het doen bent? Niemand weet jouw doel, misschien ben je wel onderweg naar iemand. Maar al ben je dat niet, het maakt toch niet uit dat jij een stadswandeling Amsterdam alleen hebt geboekt, je hebt toch niet altijd andere mensen nodig om het leuk te hebben? Het antwoord op de vraag of een wandeling in je eentje raar is kunnen we dus absoluut met nee beantwoorden. Met of zonder iemand, boek die stadswandeling Amsterdam!