Waarom een alternatieve kerstboom?

Heb jij wel eens overwogen om een alternatieve kerstboom te kopen? Dit is een uitstekend idee als jij je huis rond de kerstdagen op een originele manier wilt gaan versieren. Er zijn verschillende alternatieven te koop, die jou toch een beetje het idee geven van een boom, maar dan net even anders. Voor een alternatieve kerstboom kun je naar houtenkerstboom.com gaan. Zij bieden twee bijzondere modellen in verschillende kleuren en maten. Zo heb je eens een andere optie om jouw huis in kerstsfeer te brengen!

Reden voor alternatieve kerstboom

Veel mensen houden van tradities en vooral als het om de feestdagen gaat. Het zal dan ook niet bij iedereen opkomen om naar een alternatief voor de dennenboom te gaan zoeken. Maar er zijn ook mensen die juist wel op zoek gaan naar een alternatieve kerstboom, om een van de volgende redenen:

  • ze hebben geen zin in afvallende naalden
  • ze hebben te weinig ruimte voor een echte dennenboom
  • ze hebben huisdieren die de neiging hebben in kerstbomen te klimmen
  • ze willen gewoon eens een keer iets helemaal anders

Allemaal prima redenen natuurlijk! De afvallende naalden zijn voor veel mensen een ergernis en het is een probleem waar je niet alleen met een echte dennenboom last van hebt. Ook een kunstboom kan naalden verliezen en deze verspreiden zich altijd al snel door het hele huis. Met een alternatieve kerstboom van houtenkerstboom.com heb je hier geen last van. Deze zijn namelijk helemaal van hout gemaakt, dus er zijn geen naalden aanwezig die af kunnen vallen. Een houten boom kan ook een goede keus zijn voor wie weinig ruimte heeft. Sommige houten kerstbomen van deze winkel kun je namelijk nagenoeg plat maken, waardoor ze strak tegen een muur aan kunnen staan. Andere kun je aan het plafond ophangen, waardoor ze ook weinig ruimte innemen. Zo is een alternatieve kerstboom van dit bedrijf dus een uitstekende optie voor mensen die klein wonen.

Twee modellen

De mogelijkheid van het ophangen van de boom is ook heel geschikt voor wie huisdieren heeft. Honden willen in hun enthousiasme nog wel eens ballen uit de boom kwispelen en katten klimmen voordat je het doorhebt naar de piek. Een hangende alternatieve kerstboom lost dit probleem op. Zo kun jij toch een boom versieren, zonder dat je bang hoeft te zijn dat jouw huisdieren deze slopen of de ballen eruit gooien. Daarnaast is het natuurlijk ook wel eens leuk om gewoon iets anders te hebben. Er zullen weinig mensen zijn die houten kerstbomen in huis hebben staan, dus zo maak jij je kerstdecoratie echt origineel. Wil jij een alternatieve kerstboom kopen? Dan heb je bij houtenkerstboom.com keus uit twee verschillende modellen. Je kunt kiezen voor de Spira, een spiraalvormig model dat je op een staander kunt plaatsen of aan het plafond kunt hangen. Of je kiest voor de Yelka, gemaakt van houten latjes die je zelf kunt draaien in een vorm die jij mooi en handig vindt. Bij beide modellen kun je gewoon versiering en lichtjes gebruiken, zo haal je ook met een alternatiever kerstboom de echte kerstsfeer in huis!