Wasbare luiers kopen

Vijf maanden geleden hebben mijn vriendin en ik onze eerste baby gekregen. Wat zijn we blij met onze kleine meid. We probeerden al een tijdje zwanger te raken en waren blij dat het uiteindelijk gelukt was. Mijn moeder is voor de eerste keer oma geworden en is heel erg blij, het liefste komt ze elke dag langs. We hebben nu bijna iedereen van de kraamvisite gehad, gelukkig konden we het verdelen over een langere periode. We hebben veel cadeautjes voor onze dochter gehad en dat is mooi meegenomen, want een baby kost veel geld, meer dan ik van te voren verwacht had. Van de kraamvisite hebben we veel luiers gekregen, maar sinds we die zelf moeten kopen zie ik hoeveel geld we daaraan uitgeven. De pakken met luiers vliegen erdoor, ik probeer ze te kopen in de aanbieding, maar dan blijft het nog steeds veel geld. Ik had het met mijn moeder erover en zij zei dat ze vroeger wasbare luiers gebruikte om te besparen op uitgaven. Volgens haar gebruikten vroeger heel veel mensen wasbare luiers. Daarnaast is het ook veel beter voor het milieu, want al die luiers is erg veel afval. Ik had geen idee of wasbare luiers nog te koop zijn, maar het klonk mij wel als een goed idee. ‘s Avonds had ik het met mijn vriendin erover en zij vond het de moeite waard.    

Wasbare luiers kopen op kidzstore.eu

Online las ik al snel dat wasbare luiers weer helemaal in de mode zijn, steeds meer jonge ouders gebruiken ze. Ik vond dat niet vreemd, want er zitten veel voordelen aan. Ik kon veel verschillende websites vinden waar ze over de luiers aan het bloggen waren, of advies over ze gaven. Op kidzstore.eu zag ik dat ze ook de wasbare luiers verkopen. Ik had hier al een luiertas gekocht en was toen erg tevreden over de website. Het product was erg goed en de service was prima. Omdat we nog een beetje aan het twijfelen waren over de luiers besloten we om een proefpakket te kopen. In een proefpakket zit verschillende luiers, zodat je kan testen of je het een handig product vindt. Er zit bijvoorbeeld een dagluier en een nachtluier in, zodat je het verschil kan zien. Wat we allebei leuk vonden aan de wasbare luiers is dat er veel verschillende soorten zijn met een leuke print. Wegwerp luiers hebben ook vaak een print, maar deze vonden we veel leuker. Met een print lijkt het meer op een broekje dan op een luier.

We gebruiken niet meer anders

De volgende dag kregen we al ons proefpakket binnen. De wasbare luiers zagen er erg leuk uit en we waren erg enthousiast. Na een paar keer gebruiken waren we allebei overtuigd van de luiers. Het is natuurlijk wel iets meer werk, maar wij zagen er veel voordelen van in. Ik had online gelezen dat je voor een baby al snel meer dan duizend euro kwijt bent aan wegwerp luiers alleen. Daarnaast heb je nog alle kleding, speeltjes, kinderwagen, voeding en nog veel meer en het kost allemaal erg veel geld. Ook vinden wij het erg zonde om elke keer een wegwerp luier weg te gooien na een paar uur gebruik. Elke dag gaan er verschillende luiers doorheen en die gaan allemaal de vuilnisbak in. We zijn helemaal om en willen niet meer anders. Wij waren erg blij met onze aankoop bij kidzstore.eu

  • Ze hebben veel keuze uit verschillende wegwerp luiers
  • De prints maken de luiers persoonlijker   
  • Het is goed voor het milieu en je portemonnee
  • Met een proefpakket kan de luiers gemakkelijk uitproberen