We verkopen diverse haarkleuren

We hebben onze eigen haarkleuren ontwikkeld omdat wij vinden dat onze klanten ook prima zelf hun haar kunnen verven. U hoeft niet langer pakketjes te kopen bij de supermarkt of de drogisterij. Want als u op wecolour.nl kijkt dan zult u zien dat tussen deze haarkleuren ook uw geliefde kleur te vinden valt. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe we echte kapperskwaliteit kunnen garanderen. Dat betekent natuurlijk niet dat u nooit meer bij ons in Noordwijk hoeft langs te gaan, maar u hoeft in ieder geval niet meer te shoppen bij een winkel in de fysieke buitenwereld. Klinkt u dat als muziek in de oren maar kijkt u toch liever nog even de kat uit de boom? Lees in dat geval vooral even verder. U zult versteld staan van deze kwaliteit. Een aantal garanties die we u geven:

  • Een perfecte grijsdekking. Een ander zal niet eens door hebben dat u uw haar hebt geverfd.
  • U koopt enkel natuurlijke kleuren bij ons geen rare blauwe of groene verfsoorten, maar realisme. Dat is wat wij hoog in het vaandel hebben staan.
  • En deze haarkleuren bevatten geen schadelijke stoffen zoals ammoniak, parabenen of ppd. Het is immers niet de bedoeling dat uw haar gebleekt wordt.

Zeg nee tegen slap en futloos haar en bestel uw haarkleuren vanaf vandaag bij WeColour. Hoe u dat het beste kunt doen? Dat leggen we u graag uit in de volgende alinea.

Bepaal zelf de haarkleuren die het beste bij u passen

U wilt natuurlijk weten hoe u deze haarkleuren kunt bestellen. In principe is dit erg simpel en vergelijkbaar met het maken van een online bestelling op een andere website. U kiest eerst de kleur uit die u graag wilt hebben. Eventueel komt u bij ons langs zodat we u daarover kunnen voorlichten. Klik dan op deze verpakking en stop het in uw digitale verlanglijstje. Dan bent u al bijna klaar met het bestellen. Vul uw adresgegevens en ook uw contactgegevens in en betaal met behulp van een online betaalservice zoals PayPal, iDEAL of uw credit card. U krijgt van ons een bevestiging in uw mailbox en we laten het u weten als het pakketje naar u is verzonden. U betaalt overigens geen verzendkosten en dat maakt het kopen van deze haarkleuren al helemaal aantrekkelijk. Niet alleen hoeft u de deur niet langer uit, u ent ook nog eens goedkoper uit en u kunt de volgende werkdag al uw haar gaan verven. Dit is verf van een erg hoge kwaliteit en absoluut vergelijkbaar met de verfmerken die door gerenommeerde kappers gebruikt worden.

Gaat u voor blond, bruin, rood of zwart?

Weet u nog niet welke haarkleuren het beste bij u passen? Doe dan de online check door de kleurentool te starten. Met deze handige app kunt u op basis van een aantal eenvoudige te beantwoorden vragen inzien welke haarkleuren het beste bij uw uiterlijk, karakter en gezicht passen. En als u liever een kapper daarover spreekt dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. We zijn telefonisch, per mail en ook via de sociale media aan te spreken. En u kunt uiteraard langskomen op maandag tot en met vrijdag in Noordwijk. De koffie en thee staan in ieder geval al voor u klaar. Wist u dat deze haarkleuren maar liefst een jaar houdbaar zijn? En mocht het product toch niet zo goed bevallen, dan krijgt u altijd uw geld terug. Vergeet niet om ons te beoordelen. Op dit moment hebben we een gemiddelde van maar liefst een 8,4 maar dat kan altijd hoger!