Wegenbouw asfalt voor zakelijk en particulier

Asfalt is een belangrijk onderdeel van onze wegen. Wegenbouw asfalt zorgt ervoor dat iedere branche draaiende blijft. Daarnaast zorgt wegenbouw asfalt er ook voor dat u bij uw bestemming aankomt en dat uw oprit netjes is. Voor iedere branche kan Avema Wegenbouw B.V. het geschikte asfalt leggen tegen de scherpste tarieven. Wij vertellen u graag wat wij kunnen betekenen omtrent wegenbouw asfalt en welke eisen wij stellen aan ons asfalt per branche. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over het type asfalt dat u nodig heeft voor uw project, zodat u nooit de verkeerde keuze maakt en weet waar u aan toe bent. U kunt natuurlijk altijd meer informatie aanvragen over onze werkzaamheden, zodat u een beter beeld heeft van onze werkzaamheden.

Extreme weersomstandigheden geen probleem voor ons wegenbouw asfalt

Wegenbouw asfalt zorgt ervoor dat de wegen bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden, maar ook dat ieder voertuig er overheen kan zonder schade toe te brengen aan het asfalt. Wegenbouw asfalt is namelijk een van de belangrijkste bestanddelen om onze maatschappij draaiende te houden. Zo leveren wij onder andere wegenbouw asfalt voor:

  • De industriële branche
  • De agrarische sector
  • Recreatie en vrije tijdssector
  • Opritten voor particulieren
  • Particuliere tuinen
  • Voor overheidsprojecten waarbij geasfalteerde wegen een pré zijn

Bij iedere branche worden andere eisen gesteld aan het asfalt. Zo heeft u voor de industrie wegenbouw asfalt nodig dat bestand is tegen de zwaarste belasting. Een goede constructie en een goede ondergrond is daarom van groot belang. Bij de agrarische sector moet asfalt komen dat zuurbestendig is en bij recreatie moeten alle plekken goed bereikbaar zijn middels goede asfaltwegen. Alle wegenbouw asfalt moet dus goed aan de doelstellingen aangepast worden, zodat iedereen er jarenlang plezier van heeft. Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. U weet bij voorbaat al wat de asfaltwerken bij ons zullen kosten, en kunt ervan uitgaan dat u de beste kwaliteit ervoor in de plaats krijgt. Het bestraten van een oprit of compleet bedrijventerrein heeft een hogere prijs dan bijvoorbeeld lange snelwegen. Kijk voor een uitgebreide omschrijving van al onze werkzaamheden, inclusief beeldmateriaal, op avema.nl en ontdek wat wij voor uw project kunnen betekenen. Daarnaast vindt u hier ook onze certificaten, zodat u kunt zien dat wij altijd rekening houden met de kwaliteitseisen die voor uw branche aan de orde zijn.

De modernste materialen voor de beste kwaliteit

Avema Wegenbouw B.V. is uw specialist op het gebied van wegenbouw asfalt. Wij hebben al jarenlang ervaring in het aanleggen van wegen, asfalteren van terreinen en het asfalteren van opritten en tuinen. Wij beschikken over de modernste materialen waarmee alle voorkomende asfaltwerken kunnen worden uitgevoerd. Wij verzorgen asfaltwerken in iedere branche, waarbij we rekening houden met alle kwaliteitseisen die in die branche gesteld worden. Daarnaast maakt het niet uit of u voor zakelijke of particuliere doeleinden asfaltwerken wilt hebben, wij zorgen dat u voor de beste prijs uw project of klus geklaard krijgt. Zo kunt u weer jarenlang genieten van uw asfalt, zonder dat u daar de hoofdprijs voor betaald. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op middels de contactgegevens die op onze website staan vermeld. U kunt ook het contactformulier invullen. Onze medewerkers komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het beste advies. Wij zijn tevens op social media te vinden. De link naar deze social media staat op onze website. Wij hopen u snel te mogen begroeten als klant.