Wilt u een arbeidsovereenkomst opstellen?

Wij hebben een bedrijf dat de afgelopen jaren heel stabiel heeft gewerkt. Wij hebben in de loop der jaren een naam opgebouwd en wij merken dat bedrijven graag met ons willen werken. Dat is voor ons heel fijn om te merken omdat wij nu ook konden beginnen met het professionaliseren van ons bedrijf. Wij wilden graag een aantal mensen die al langere tijd voor ons werkten, een arbeidsovereenkomst aanbieden. Deze mensen hadden namelijk al zo lang voor ons gewerkt, dat zij nu recht kregen op een vaste arbeidsovereenkomst en wij hebben daarom gekeken hoe wij hen een goede arbeidsovereenkomst konden aanbieden. Wij wilden deze mensen namelijk graag bij ons houden want zij leveren heel goed werk en nu wij wisten dat er ook werk zou blijven, hebben wij gezien dat wij hen het beste maar een arbeidsovereenkomst konden aanbieden omdat dat voor alle partijen beter zou zijn. Wij hebben toen gekeken wat de mogelijkheden waren om een goed arbeidsovereenkomst op te stellen en wij hebben gemerkt dat het niet eens zo eenvoudig is om een arbeidsovereenkomst op te stellen. Je moet namelijk zeker zijn dat je geen dingen in het arbeidsovereenkomst opneemt die je niet kunt waarmaken en dus moesten wij even goed uitzoeken hoe wij een arbeidsovereenkomst konden maken waar wij goed mee uit de voeten konden. Wij hebben toen gezien dat wanneer wij een goede arbeidsovereenkomst wilden maken, wij het beste even naar de site van blended.law konden gaan. Deze site kwam namelijk al heel snel bovenaan in Google te staan toen wij gingen zoeken naar mogelijkheden om een arbeidsovereenkomst op te laten stellen. Wij hebben toen ook gezien dat deze mensen heel uitgebreid uiteenzetten op hun site waaraan een goede arbeidsovereenkomst moet voldoen. Dat was fijn om te merken omdat wij op deze manier precies konden zien aan welke punten wij moesten denken wanneer wij een goede arbeidsovereenkomst wilden aanbieden aan onze mensen. Wij zijn daarom blij dat wij deze site gevonden hebben want zonder deze site was het heel lastig geworden om een goede arbeidsovereenkomst te maken. 

Wij zagen hier hoe wij een arbeidsovereenkomst moesten opstellen 

Wij hebben gezien dat je in een arbeidsovereenkomst een aantal vaste punten moet verwerken. Wanneer je dit op de juiste manier doet, kan er weinig fout gaan. Dat betekent dat de arbeidsovereenkomst voor zowel de werkgever alsook voor de werknemer goed is. Ik ben daarom blij dat ik ben gaan kijken hoe wij een goede arbeidsovereenkomst konden opstellen want dankzij de site van blended.law konden wij onze mensen een heel goede arbeidsovereenkomst aanbieden. 

Wilt u meer lezen? 

Mocht u uw mensen ook een arbeidsovereenkomst willen aanbieden, maar niet helemaal weten hoe u dit het beste kunt doen, dan kunt u:

  • Even naar de site van blended.law surfen 
  • Bekijken wat deze mensen u aan informatie te bieden hebben 
  • Een keer contact opnemen met een van de specialisten van deze site om te horen hoe zij u verder kunnen helpen 

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen zult worden. Wij zijn blij dat wij hier de info gevonden hebben die nodig was om een goede arbeidsovereenkomst op te stellen.