Zo gezond mogelijk roken doe je dankzij biologische liquid

Als je niet meer tabak wilt roken, omdat je je zorgen maakt over je gezondheid, dan is het een idee om over te stappen op de e sigaret. Het doel is misschien om helemaal te stoppen met roken, maar dit is uiteraard lastig. Het is dan ook beter om te stoppen in fases. Wat je in ieder geval kunt doen is overstappen op de e sigaret, want dan krijg je direct veel minder schadelijke stoffen binnen. Dat scheelt al een hele hoop natuurlijk. Als je vervolgens ook nog eens kiest voor biologisch liquid, dan is dat uiteraard des te beter. Kijk daarom vooral eens op de site van roken.nl. Hier vind je meer informatie over wat biologisch liquid is en wat de voordelen zijn ten opzichte van normale liquid. Het gaat uiteindelijk om de gezondheid en dus is het beter om gebruik te maken van liquid waar zo weinig mogelijk chemicaliĆ«n in zitten. In het geval van biologische liquid heb je te maken met 100% VG. VG wordt gewonnen uit planten en is dan ook 100% natuurlijk. Normaal gesproken heb je een bepaalde verhouding tussen VG en PG. PG zorgt ook voor de smaak, maar het is deze stof die de chemicaliĆ«n toevoegt. Als je een biologische liquid bestelt zonder smaak, dan heb je dus te maken met een liquid met daarin alleen maar VG. Maar over het algemeen wil men toch wel een smaak kunnen proeven. Dus daarom dien je het label van 100% met een kleine korrel zout te nemen. Vaak is er nog wel sprake van een minimale hoeveelheid PG. Hierbij moet je denken aan waardes van om en nabij de 0,10%. Dus als er op een label staat vermeld dat het 100% VG is, dan gaat het vaak om 99%. Dat is uiteraard hoe dan ook een stuk gezonder dan bijvoorbeeld een 50/50 verdeling. Je gaat er met e liquid dus sowieso al op vooruit qua gezondheid. Je kunt het vervolgens nog weer veel gezonder maken door te kiezen voor een biologische liquid. Je hebt daarna ook nog eens de keuze om bijvoorbeeld wel of niet nicotine toe te voegen. Al met al kun je vanaf de tabak een stap maken naar een e sigaret met en nicotineloze biologische liquid en dat zal je gezondheid uiteraard alleen maar ten goede komen. Kijk voor meer informatie op de website van roken.nl. 

Bestel jouw biologische liquid online via de webwinkel

Mocht je een biologische liquid willen bestellen, dan kun je dat regelen via de website. Je kunt de e liquid van je keuze toevoegen aan de winkelwagen en meteen bestellen. Vervolgens kun je ook meteen afrekenen en de volledige bestelling afronden. Dat geldt dus voor de biologische liquid, maar ook voor: 

  • Andere e liquids
  • Startersets
  • Nic salts 
  • Aroma’s

Dus wat dat betreft ben je voor al je benodigdheden voor wat betreft de e sigaret bij roken.nl aan het juiste adres. 

Kijk voor meer informatie op de site

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden, dan kun je uiteraard ook altijd even op de site kijken of gewoon contact opnemen met een medewerker van roken.nl.