Zoek je een goeie frietzaak in Haarlem?

Je woont in Haarlem, en je hebt echt zo’n dag dat je geen zin hebt om te koken. Of je hebt iets te vieren en wilt lekker met je hele gezin een frietje eten, zonder dat het meteen superduur is. En dus zoek je een frietzaak in Haarlem! Maar niet zomaar eentje. Eentje waar de frietjes fantastisch lekker en knapperig zijn! En waar je heerlijke snacks kunt bestellen voor ernaast. Een heerlijke bruingebakken frikandel speciaal, een heerlijk kipsateetje.. Maar misschien ben jij juist wel iemand die vooral houdt van een snackje tussendoor. Niet per se als avondeten, maar gewoon: als je daar trek in haalt even een heerlijk kroketje halen, of een kaassoufflé. Of als je wat meer trek hebt, een lekker frietje met flinke klodder mayonaise. Hoe dan ook, woon je in Haarlem, dan zoek je dé lekkerste frietzaak in Haarlem, waar je gewoon makkelijk en snel een frietje of snacks kunt halen, zonder gedoe en lekker in de buurt. Zoek niet langer, want over dé frietzaak in Haarlem lees je hieronder.

De Vlaamsche Reus: de beste frietzaak in Haarlem!

Een frietzaak in Haarlem, die staat voor kwaliteit en gezelligheid, dát is de Vlaamsche Reus. Je begrijpt wel dat dit een leuke woordspeling is; wij bieden de lekkerste Vlaamse friet, die we natuurlijk elke dag vers snijden en bakken. Moeten we er nog bij zeggen dat we onze friet alléén van de allerbeste aardappelen maken? Alleen op die manier kunnen we steeds opnieuw de kwaliteit geven die we nastreven! Met altijd weer complimenten van onze nieuwe én vaste klanten tot gevolg. Maar er is meer wat ons tot de beste frietzaak van Haarlem maakt:

  • Onze liefde voor Vlaamse friet. En dat bovenop de beste ingrediënten – dat proef je!
  • Onze frietzaak in Haarlem heeft al meer dan 25 jaar ervaring.
  • Wij weten hoe we patat moeten bakken. En zijn daarom ook al 25 jaar een begrip in Haarlem!
  • Geen gebruik van kunstmatige geur- of kleurstoffen. Die hebben we helemaal niet nodig!
  • Aan de pure, kwalitatief uitstekende basisingrediënten hebben we genoeg!
  • We bakken we onze Vlaamse friet in de allerbeste olie.
  • We willen namelijk dat je geniet van een lekker knapperig frietje!
  • Je kunt kiezen uit kabouter, tussendoor, normaal of reus – en ze zijn allemaal heerlijk!

Naast knapperige, heerlijk dikke Vlaamse frites, heeft onze frietzaak in Haarlem we ook nog eens de allerlekkerste snacks voor bij je friet, van de allerbeste kwaliteit. Welke snacks? Teveel om op te noemen, maar we doen een poging: frikandellen (grof of speciaal), kroketten, kipcorn, kipkanjer, kip nuggets, mexicano, berenhap, shoarmarol, pulled pork rol, bal gehakt, loempia, en huisgemaakte kipsaté. Daarnaast hebben we ook vegetarische snacks en glutenvrije snack. En wat dacht je van onze verrukkelijke burgers? Voor de liefhebber hebben we ook nog ijs toe. We hebben ook nog eens de lekkerste huisgemaakte sauzen! Wat dacht je van frisse lemon pepper mayo? Of verrukkelijke truffel mayonaise, waar we altijd weer complimenten over krijgen? Niet dat onze traditionele Vlaamse mayonaise ter versmaden is, maar soms wil je gewoon een keertje wat anders! En daar hebben we er nog maar een paar genoemd, want let op: de keuze is groot. We hebben namelijk ook gewone Hollandse mayonaise, Zaanse mayo, pindasaus, ketchup, curry, rozemarijn zeezout mayonaire, Belgische pikkels bij je frietje, aiolie, knoflook, appelmoes, andalouse, tartare, joppie, mayo sambol, banzai, américaine… En of dat nog niet genoeg was ook nog rooie oortjes, oorlog of speciaal. Weet jij al wat je kiest?

Meer info

Trek gekregen? Kijk op de site van de beste frietzaak in Haarlem: https://frietzaak-devlaamschereus.nl/frietzaak-haarlem/ en kom eens langs!

Lees meer…