Bedruk alle ronde oppervlakken met rondzeefdruk

Heb je wel eens gehoord van tamponprint en dat je met deze techniek op bijna alle vormen oppervlakken kan printen? Dan weet je misschien wel hoe dit werkt, maar ook dat je niet een heel groot rond oppervlak kan bedrukken. Met de rondzeefdruk techniek kan dat wel. Wil je bijvoorbeeld de volgende voorwerpen bedrukken:

  • (Kunststof) drinkglazen
  • Mokken
  • Thermobekers
  • Bidons
  • Maatbekers
  • Isoleerflessen
  • Emmers

Dan kan je het beste de rondzeefdruk techniek gebruiken, want hiermee kan je helemaal rond bedrukken. Ken je bijvoorbeeld die glazen met een opdruk rondom het hele glas? Dat is gedrukt met de rondzeefdruk. Met deze techniek kan je jouw logo, een leuke afbeelding of foto op allerlei ronde voorwerpen afdrukken. De mogelijkheden zijn oneindig en je kan jouw persoonlijke noot (letterlijk) drukken op jouw voorwerp naar keuze. Word je enthousiast van dit idee en wil je graag wat ronde voorwerpen bedrukt hebben? Dan kan je naar VK Print gaan. Zij passen vele verschillende soorten drukkunsten toe, waaronder ook de rondzeefdruk kunst. Op de website vkprint.nl kan je er alles over lezen en ook jouw producten bestellen om te bedrukken. Als je een eigen bedrijf hebt en je wilt graag een geschenk voor je klanten of voor je medewerkers maken, dan kan je bijvoorbeeld bidons laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf erop. Dit betekent dat je niet alleen meer betrokkenheid bij jouw bedrijf genereert, omdat je jouw klanten of medewerkers een gratis presentje geeft, maar ook dat zij door het voorwerp met jouw logo erop te gebruiken, indirect reclame maken voor jouw bedrijf. Want hoe meer zichtbaarheid jouw logo heeft, hoe eerder deze herkent zal worden als iemand dit logo weer ergens ziet opduiken en jouw bedrijf in gedachten zal houden voor toekomstige diensten. Kortom, de rondzeefdruk is een goede manier om praktische zichtbare gebruiksvoorwerpen te bedrukken met jouw ontwerp of logo en daarmee meer zichtbaarheid voor jouw doel te genereren.

Rondzeefdruk voor elk rond voorwerp

Esther wilde graag meer zichtbaarheid voor haar bedrijf creëren, een bloemenzaak. Haar idee was om ronde vazen te laten bedrukken met het logo van haar bloemenzaak. Door bossenbloemen in deze vazen te verkopen, blijft haar bedrijf bij klanten in hun geheugen hangen, omdat ze deze glazen vaak thuis weer gebruiken. Dit leek haar een geniaal idee, maar hoe krijg je een ronde vaas bedrukt? Je kan het niet zomaar onder een kopieerapparaat leggen. Ze ging op zoek op het internet en kwam al snel VK Print tegen, zij drukken met de rondzeefdruk. “Ik was verbaasd over alle mogelijkheden die VK Print biedt op het gebied van printen. Ik had geen idee dat er zoveel verschillende drukkunsten waren om zoveel verschillende oppervlakken te bedrukken. En ze konden mij ook helpen met mijn wens! Ik was namelijk erg bang dat ik niet mijn idee kon uitvoeren, omdat ik geen idee had hoe een ronde glazen vaas bedrukt kan worden. Ik belde ze snel op en legde hen mijn idee uit. Ze reageerden enthousiast en konden mij snel helpen om mijn idee uit te voeren met de rondzeefdruk. Ik heb mijn logo naar hen doorgestuurd en deze hebben zij keurig op honderd glazen vazen gedrukt. Deze week heb ik de eerste bossenbloemen in deze vazen verkocht en ik kreeg er erg enthousiaste reacties op van klanten. Hopelijk helpt dit om een solide klantenbestand op te bouwen.”

Contact met VK Print

Wil jij net zoals Esther ronde voorwerpen of voorwerpen met een andere vorm laten bedrukken? Dat kan! Door contact op te nemen met VK Print per mail of telefoon, kan je met hen doorspreken wat de mogelijkheden zijn.