Op zoek naar draadloze opladers?

123megastore verkoopt voordelige draadloze opladers op haar website 123megastore.nl. Ideaal voor op het werk of gewoon thuis. Zelf kocht ik er drie. Eén voor mij, één voor mijn vriend en één voor op mijn werk. De draadloze opladers bieden de perfecte oplossing voor opgeruimde, georganiseerde mensen. Zelf vind ik het geen gezicht als in mijn woonkamer draden van elektronische apparatuur te zien zijn. Op mijn werk had ik al eens eerder gehoord over de draadloze opladers. Dit maakte dat ik ben gaan speuren op het internet, met resultaat!

Waarom 123megastore?

Bij deze webwinkel vindt je diverse producten. Veelal worden er accessoires voor elektronische apparaten verkocht. Denk aan beschermhoesjes voor je smartphone, IPad en laptop. Ook verkoopt 123megastore oordopjes, koptelefoons en dus draadloze opladers. Daarnaast verkopen ze huishoudelijke spullen zoals aromadiffusers, koelingen en keukenweegschalen. Je vindt er de bekende selfiestick, maar ook camera’s en houders voor je elektronische apparaten. Over de draadloze opladers wordt de laatste tijd het meest gesproken. Die van 123megastore zijn slechts €29,95 en laden extra snel op! In eerste instantie begreep ik nog niet wat het verschil is tussen powerbanks en draadloze opladers. Daarom nam ik telefonisch contact op met 123megastore. Ik moest even wachten voor ik aan de beurt was, maar vervolgens werd ik erg vriendelijk te woord gestaan. De verkoopster legde mij uit dat bij draadloze opladers geen draad in de telefoon gaat. Bij een powerbank echter wel. Ik heb de draadloze opladers direct besteld en ze werden de volgende dag al geleverd! Ook kwam ik een leuk telefoonhoesje tegen, maar ik heb net een nieuwe dus dit liet ik achterwege. Ik heb mijn positieve ervaring met 123megastore uitgediept en onder elkaar gezet:

  • De verkoopster aan de telefoon was erg vriendelijk.
  • Producten worden snel geleverd.
  • De draadloze opladers zijn slechts €29,95.
  • De website is erg duidelijk.
  • Bij bestellingen boven de €20 wordt er gratis verzonden.
  • Ze leveren in heel Nederland.

Het nut van draadloze opladers

Zoals ik hierboven al beschreef: ik zag niet direct een verschil met de powerbank, maar inmiddels wel! Het meest ideale vind ik dat je telefoon niet meer middels een draad verbonden is met de oplader. Alleen de draadloze opladers worden middels een draad met het stopcontact verbonden. We kennen het allemaal: draden die na enig gebruik niet meer in de telefoon passen. En dan worden het lange avonden. Zelf heb ik mijn oplader (het draad) wel eens met tape vast moeten plakken aan mijn telefoon, omdat deze er anders halverwege de nacht weer uitglipte. Deze vervelende bijkomstigheden zijn verleden tijd met de komst van de draadloze opladers. Een ander voordeel is dat je tijdens het draadloos opladen gewoon kunt bellen. Je pakt de telefoon van de draadloze oplader, pleegt je telefoontje en legt hem weer terug. Zonder te hoeven stoeien met de draden! Ook op mijn werk zijn ze er weg van. De vaste telefoons hebben plaats gemaakt voor smartphones. Wanneer ze even niet gebruikt worden, liggen ze netjes aan de draadloze opladers. Het ziet er keurig en professioneel uit. Heb ik jou nou ook enthousiast gemaakt? Via bovenstaande link kom je in de webshop van 123megastore terecht en daar vind je ook de draadloze opladers.