Heeft u hulp nodig bij de installatie van wordpress?

Heeft u ooit zelf al eens een Content Management Systeem (CMS) zoals bijvoorbeeld WordPress geïnstalleerd? Dan weet u dat hulp bij de installatie van WordPress zeker geen overbodige luxe is. Het installeren van een CMS kan op diverse manieren en dit verloopt lang niet altijd zoals gewenst is. Om deze reden biedt datact gespecialiseerde hulp bij de installatie van WordPress. De hulpdiensten van datact gaan verder dan het leveren van vrijblijvend advies, want zij zorgen ervoor dat het installeren een klusje is dat u zelfs helemaal niet meer hoeft te doen. Bij de afname van een hostingpakket bij datact wordt krijgt u namelijk niet alleen hulp bij de installatie van WordPress, maar wordt deze automatisch voor u geïnstalleerd. Een betere hulp bij de installatie van WordPress kunt u nergens anders krijgen! Hoewel er zeker lastiger Content Management Systemen zijn om te installeren, kan het de beginnende gebruiker soms toch zo af en toe heel erg veel tijd en moeite kosten. Sommige webhosters bieden een zogenaamde one-cklick-install, wat betekent dat er slechts één muisklik nodig is om het gewenste programma te installeren. Echter, dit is vaak een leugen. Vaak is de eerste stap het inloggen op de beheeromgeving van uw hostingpakket. Daarna moet er een MySQL-wachtwoord worden ingesteld en een installatiewizard worden doorlopen. Dit is de stap waar de meeste gebruikers afhaken. Om deze reden biedt datact een meer verregaande hulp bij de installatie van WordPress aan; zij nemen u deze moeilijke stappen gemakkelijk uit handen. 

Voordelen van WordPress Hosting bij datact

WordPress is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke CMS waarmee u diverse aspecten van de site zelf kunt beheren, zonder dat hiervoor enige technische kennis nodig is. Een aanrader voor veeleisende webbouwers, maar ook voor mensen die hiermee minder ervaring hebben maar wel hun eigen website eenvoudig willen beheren. Een aantal voordelen van WordPress Hosting bij datact zijn:

  • Eigen domeinnaam. Hulp bij de installatie van WordPress van datact zorgt voor WordPress installatie met uw eigen domeinnaam en eigen emailadres.
  • Alle Plugins. Installatie van alle beschikbare plugins en themes is inbegrepen.
  • Direct geïnstalleerd. Direct en gratis geïnstalleerd bij uw bestelling.
  • DDos-bescherming. U krijgt speciale beveiliging voor DDos attacks.
  • Auto-update. WordPress wordt automatisch ge-update op onze systemen. 
  • Support. Support van professionele met uitgebreide kennis van WordPress. 

Hulp bij installatie van WordPress

Diverse webhosters bieden niet de optie tot een one-click-install. In dit geval moet u zelf handmatig CMS installeren op de server via een FTP-verbinding. Enige handigheid en technische kennis bij deze manier van installeren is gewenst. Verder moet u hiervoor als eerste een FTP-programma downloaden, waarvoor veel gratis software te vergkrijgen is. Echter, dit gehele proces kan lastig zijn. Daarom biedt datact hulp bij installatie van WordPress. Hun installatie van het CMS vindt direct plaats nadat u uw bestelling heeft geplaatst en afgerond. Nadat u hulp bij de installatie van WordPress heeft gekregen, ontvangt u hierna uw inloggegevens en kunt u direct inloggen in het administratie gedeelte van WordPress. Hulp bij de installatie van WordPress eindigt echter niet na de installatie van WordPress. Gedurende de hele looptijd van uw hostingabonnement kunt u hulp krijgen van datact.