Ik vroeg een image coach om hulp

Omdat ik een publieke functie heb, is het heel erg belangrijk dat ik een goede indruk op mensen maak. Vandaar dat ik altijd probeer om er verzorgd uit te zien en om goede kleren voor iedere situatie te hebben. Toch is dat niet het enige dat telt, heb ik in de loop der jaren wel gemerkt en daarom ben ik mij eens gaan verdiepen in de mogelijkheden die er waren om meer over mijzelf te weten te komen. Van een goede kennis van mij heb ik ooit gehoord dat zij de hulp van een image coach had ingeschakeld. Dat vond ik toen meteen al heel erg interessant om te horen en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken naar wat er allemaal over de image coach te vinden was op het internet. Ik vond het namelijk heel leuk om uit te zoeken wat een image coach voor mij zou kunnen betekenen en vandaar dat ik maar eens even op een mooie donderdagochtend achter mijn laptop ben gekropen om het adres van mijn vriendin op te zoeken. Ik wilde namelijk graag van haar weten wat zij precies had bereikt met de hulp van de image coach en dus heb ik haar maar eens even een mailtje gestuurd. Ik vond het heel prettig om te zien dat zij mij diezelfde dag meteen nog terugmailde over de mogelijkheden die zij allemaal had aangeboden gekregen en ik vond het daarom ook leuk om te lezen over wat haar image coach haar allemaal had gebracht. Het was voor mij daarom ook meteen wel duidelijk dat ik een keer in contact wilde komen met haar image coach, maar helaas had zij de contactgegevens van haar image coach niet meer. Gelukkig hebben we tegenwoordig het internet en vandaar dat ik dus maar eens even ben gaan kijken of ik op eigen kracht haar contactpersoon zou kunnen traceren.

Een image coach levert je nieuwe inzichten op

Toen ik eenmaal op het internet op zoek ging naar mogelijkheden om de hulp in te schakelen van een image coach, viel het mij al heel snel op dat er eigenlijk maar een bedrijf in Nederland is die een image coach kan leveren, waar mensen heel erg tevreden over zijn. Ik ging namelijk op diverse fora kijken naar de vele mogelijkheden die er allemaal waren, maar steeds zag ik weer dat iedereen heel erg positief was over Jouwstijlenkleur.nl. Deze mensen spraken mij daarom ook meteen heel erg aan en daarom ben ik maar eens even naar de site van dit bedrijf komen kijken. Hier kon ik heel veel interessant teksten lezen over de mogelijkheden die men mij hier kon bieden en daar werd ik ook gelijk heel erg enthousiast van. Het is heel leuk om te merken wat er allemaal mogelijk was en het was mij meteen wel duidelijk dat ik graag een keer met deze mensen van Jouwstijlenkleur.nl in contact wilde komen. Ik was namelijk heel erg benieuwd wat zij als image coach mij allemaal zouden aanraden. Vandaar dat ik nog diezelfde dag een mailtje naar dit bedrijf heb gestuurd.

Deze mensen weten wat werkt!

Toen ik voor het eerst in contact kwam met de mensen van Unico, Jouwstijlenkleur.nl, kreeg ik meteen al allerlei handige tips en in de andere sessies bleef dit maar accumuleren. Kortom:

  • nl heeft mij heel veel interessante inzichten opgeleverd
  • Ik heb heel goede adviezen gekregen van deze mensen
  • Ik ben uitermate tevreden met hetgeen ik door dit bedrijf heb weten te bewerkstelligen

Ik raad u van harte aan om snel even naar de site van Jouwstijlenkleur.nl te komen kijken.