Kleuren combineren: kleding en contrast

Wil jij je echt comfortabel voelen in je kleding? Wil jij opvallen tijdens dat volgende feestje? Dan ben je bij ÚNICO aan het juiste adres! Dit stylingbedrijf helpt je bij het kiezen van kleren die aansluiten bij je persoonlijkheid. Door de juiste kleding te dragen, verkoop je jezelf direct. Je zit lekker in je vel en straalt dat uit naar de buitenwereld. In dit artikel lees je meer over het zoeken naar de juiste kleding, en wat voor hulpmiddelen je daarbij kunt gebruiken. Het voornaamste doel: jouw kleuren combineren met kleding. Alleen als je weet jouw kleuren precies zijn, kun je een leuke selectie maken. Hoe kun je kleuren combineren met kleding?

  • Kleur- en contrastanalyse
  • Stijlanalyse
  • Kleding is taal

Wanneer je de diensten van ÚNICO inschakelt, dan volgt eerst een kennismakingsgesprek. Daarbij leer je de werkwijze van het bedrijf kennen en krijg je uitleg over de mogelijkheden. Daarna volgt een kleur en contrast analyse. Er wordt gewerkt met verschillende samples, die je allemaal mag proberen. Je bekijkt zelf hoe een kleur je staat, maar een ervaren professional kijkt ook met je mee. Uiteindelijk bepalen jullie samen de kleuren die jou het beste staan. Wil jij kleuren combineren in kleding? Dan zul je eerst deze stap moeten doorlopen. Hierna volgt een contrastanalyse. Die onderzoekt hoe sterk het verschil tussen de verschillende kleuren mag zijn. Dat is erg afhankelijk van je fysieke kenmerken, zoals je haarkleur, huidskleur of oogkleur. Bij donker haar is vaak een wat groter contrast mogelijk. Bij een lichte huid moeten de kleuren in de regel beter op elkaar laten aansluiten. Kleuren combineren in kleding is niet eenvoudig! Surf eens naar https://www.jouwstijlenkleur.nl/index.php/kleuren-combineren-kleding/ voor meer informatie over het proces.

Kleuren combineren: kleding en stijl

Na de kleur- en contrastanalyse volgt een stijlanalyse. Daarbij staat een vraag centraal: wie ben jij? Wanneer je weet wat je wilt uitstralen, kom je zelfverzekerd over. Ook begrijpen mensen waarom je juist die kleding hebt uitgekozen: alles past bij jou! Hoe gaat deze styling dan in de praktijk te werk? Om te beginnen stel je samen met je coach een kernwoordenlijst op. Deze lijst beschrijft wie je bent en waar je naartoe wilt. Daarna kies je aan de hand van afbeeldingen welke kleding bij jou hoort. De kleuren uit de kleur- en contrast analyse worden daarin meegenomen. Daarna is het een kwestie van proberen. Kleuren combineren in kleding is een vak apart; soms slaag je pas na een aantal afspraken. Het matchen van innerlijk en uiterlijk is altijd een enorme uitdaging. Nog een laatste punt van aandacht; voor het uitzoeken van de juiste kleding wordt natuurlijk ook gekeken naar je figuur. Waar ben je zelf trots op en waar wil je nog stappen zetten? De kunst is om de lichaamsdelen waar je trots op bent wat extra aandacht te geven! Zo zit je altijd lekker in je vel en dat voelt gegarandeerd goed! Wil jij ook jouw kleuren combineren in kleding? Surf dan snel naar bovenstaande site en laat je adviseren.

Workshops voor grote groepen

Je kunt ook samen met een groep jouw stijl komen ontdekken. Dat staat garant voor een gezellige middag, waarbij jullie de vriendschap versterken. Tijdens een workshop ontdek je welke woorden jou inspireren en welke kleding daarbij past. Coach Janita Schutte van Unico begeleidt jullie bij dit proces. Zij hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht, daarom ligt het maximaal aantal deelnemers op 8 personen. Wil jij weer te weten komen over deze workshops? Ga dan direct naar bovenstaande site en meld je aan! Kleuren combineren met kleding was nog nooit zo leuk!