Kent u Luma Nederland al?

Kent u Luma Nederland al?Wij moesten onlangs voor ons bedrijf een plaatconstructie laten maken en wij hebben lang moeten zoeken naar een bedrijf dat ons goed van dienst kon zijn. Het was namelijk zo dat toen wij gingen kijken naar de mogelijkheden om ergens de constructie te laten maken die wij nodig hadden, wij al snel zagen dat wij niet over een nacht ijs moesten gaan. Wij wilden de constructie namelijk ook laten voorzien van een poedercoating en dat bleek niet eenvoudig te realiseren zijn. Gelukkig hebben wij een groot netwerk en wij hebben toen even gevraagd waar wij zouden moeten aankloppen voor hulp. Wij kregen te horen dat wij een keer naar de mogelijkheden van Luma Nederland zouden moeten gaan kijken. Ik moet u zeggen dat ik op dat moment nog nooit van Luma Nederland had gehoord, maar ik ben meteen even meer gaan uitzoeken over dit bedrijf en over de mogelijkheden die Luma Nederland allemaal te bieden had. Het was namelijk zo dat ik graag zeker wilde zijn dat Luma Nederland een bedrijf was waar je goede zaken mee kon doen. Toen ik op het internet op zoek ging naar meer informatie over Luma Nederland, had ik al snel in de gaten dat dit bedrijf precies was waar ik naar op zoek was. Het is namelijk zo dat Luma Nederland je kan helpen om plaatconstructies te maken en het fijne is dat ze deze dus ook van een poedercoating kunnen voorzien. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en wij hebben daarom ook snel bekeken of wij een keer in contact konden treden met de mensen van Luma Nederland. Wij wilden namelijk graag van hen weten of zij ons konden en wilden helpen en wat de kosten van een dergelijke samenwerking zouden worden. Wij hebben daarom op de site van Luma Nederland de contactgegevens van dit bedrijf gevonden en toen hebben wij even met een van de mensen van dit bedrijf gebeld. Wij kregen te horen dat Luma Nederland ons goed kon helpen met hetgeen wij graag wilden en dat was heel erg prettig om te horen. 

Wij werkten fijn samen met Luma Nederland

Wij wilden er zeker van zijn dat wij een goede plaatsconstructie zouden krijgen omdat er voor ons heel veel van afhing. Wij waren daarom blij om te merken dat de mensen van Luma Nederland heel veel goede recensies hebben mogen ontvangen van mensen die eerder met hen samenwerkten. Wij hebben daarom al heel snel een offerte aangevraagd en wij waren onder de indruk van de lag kosten die men rekent voor hun werk. Genoeg reden voor ons dus om meteen een opdracht bij hen te plaatsen. Wij wilden graag met hen samenwerken.

Wij zijn zeer tevreden

Inmiddels is het werk achter de rug en wij hebben onze plaatconstructie ontvangen. De poedercoating is ook aangebracht en het geheel is precies waar wij naar op zoek waren. Kortom:

  • Wij zijn heel goed door dit bedrijf geholpen 
  • Wij zijn voor een goede prijs geholpen 
  • Wij zijn zeer tevreden over onze constructie 

Meer weten? Kijk dan gerust even op de site van lumahengelo.