Kies jij dit jaar voor kerstverlichting op batterij?

Ieder jaar rond kerst heb ik weer hetzelfde probleem: teveel kerstverlichting, maar te weinig stopcontacten in de buurt. Erg irritant als je het mij vraagt! Daarom heb ik dit jaar gekozen voor kerstverlichting op batterij van kerstverlichtingbuiten.com en dat is een goede keuze geweest! Ik wilde er liever niet aan beginnen, omdat ik ervan overtuigd was dat gewone kerstverlichting aangesloten op het stroom beter werkte. Je hebt geen gedoe met lege batterijen en naar mijn mening was het licht ook mooier dan het licht van kerstverlichting op batterij. Totdat ik via een vriendin bij kerstverlichtingbuiten.com terecht kwam. Zij had hier het jaar daarvoor haar verlichting besteld en was er zeer tevreden over. Ze vertelde me dat het zeker het proberen waard was en dat het licht van kerstverlichting op batterij tegenwoordig helemaal niet minder prettig is dan het licht van verlichting dat is aangesloten op het stroom door middel van een stopcontact en dat de batterijen tevens langer mee gaan dan je verwacht. Ik dacht: waarom niet? Ik bezocht kerstverlichtingbuiten.com en bestelde een aantal verschillende soorten kerstverlichting. Hierna was ik overtuigd! Ik ga niet meer terug. 

Herken jij je ook in dit probleem en ben je het zat om ieder jaar weer te puzzelen met stopcontacten en verlengsnoeren? Dan is kerstverlichting op batterij misschien ook de oplossing voor jou dit jaar!

Waarom kerstverlichting op batterij?

Het lijkt misschien een klein en stom probleempje, te weinig stopcontacten voor je kerstverlichting, maar het is wel iets dat bij veel mensen jaarlijks een terugkomend puntje van irritatie vormt. Dit mag de kerstpret natuurlijk niet drukken! Allereerst is kerstverlichting op batterij daarom de oplossing voor het probleem van te weinig stopcontacten. Vanaf nu geen gedoe meer met het strategisch plaatsen van verschillende verlengsnoeren op verschillende plekken! Een aantal bezwaren tegen kerstverlichting op batterij die ik vaak hoor is dat mensen geen zin hebben in het constant moeten verwisselen van batterijen en dat dergelijke kerstverlichting toch alleen maar geschikt is voor binnen, terwijl je toch vaak buiten last hebt van te weinig stopcontacten. Hier heeft kerstverlichtingbuiten.com zeker rekening mee gehouden. De kerstverlichting op batterij van kerstverlichtingbuiten is zowel geschikt voor binnen als buiten en dus ideaal voor situaties waarin je geen stopcontact bij de hand hebt. Daarnaast beschikt deze verlichting over een ingebouwde 6-uur timer waardoor de batterijen veel langer meegaan en je ze dus niet om de twee dagen hoeft te vervangen. Ten slotte is dergelijke verlichting zeker niet saai, want naast continu branden beschikt deze kerstverlichting op batterij over wel 7 verschillende twinkle-effecten! 

Meer over kerstverlichtingbuiten.com

Ben je al overtuigd? Ga dan vooral even naar kerstverlichtingbuiten.com! Hier vind je de beste kwaliteit kerstverlichting op batterij in enorm veel verschillende kleuren, tinten en vormen van lampjes. Naast de webshop vind je op deze website:

  • Een handige inspiratiegids met wel meer dan 100 leuke tips en idee├źn over het gebruiken van kerstverlichting om jouw huis op te vrolijken met kerst. 
  • Informatie over hoeveel lampjes je nodig zult hebben voor het versieren van jouw kerstboom of van de loofboom bij jou in de tuin. 
  • Alles wat je moet weten over hoe je een kerstboom of een loofboom moet verlichten en over koppelbare kerstverlichting.