Kunststof inklapbare kratten

Zoek jij naar meer efficiëntie binnen jouw bedrijf? Kies dan eens voor kunststof inklapbare kratten! Deze artikelen zijn echt uitermate geschikt voor zowel transportdoeleinden als voor het opslaan van voorraden. Maak jij gebruik van een model krat dat niet inklapbaar is en dat ook niet nestbaar zijn, dan zit je altijd met het probleem dat ze nodeloos ruimte innemen als ze leeg zijn. Zolang ze helemaal gevuld zijn met artikelen maakt het natuurlijk niet uit wat voor soort krat er gebruikt wordt, het neemt dan altijd ongeveer evenveel ruimte in. Maar als ze leeg worden gehaald, dan zijn kunststof inklapbare kratten echt ideaal in gebruik. Als jij efficiënter met ruimte om wilt gaan en met vervoer en transport, dan is het echt aan te raden om te overwegen hier gebruik van te gaan maken. Kunststof inklapbare kratten zijn echt een ideale manier om te voorkomen dat je lucht vervoert of opslaat.

Kunststof inklapbare kratten zijn handige oplossing

Bij een gewone krat is het altijd zo dat als je iets ergens naartoe moet vervoeren en je moet het daar meteen lossen, dat je vervolgens met een vrachtwagen vol lege kratjes terugrijdt. Dat is natuurlijk ontzettend zonde, deze ruimte zou je immers ook heel goed kunnen gebruiken voor het transporteren van andere artikelen. Gebruik je kunststof inklapbare kratten, dan kun je de kratjes gewoon inklappen en dan heb je opeens weer heel veel ruimte voor het vervoeren van andere zaken. Dat maakt het transport natuurlijk een heel stuk efficiënter en je kunt zo ook kosten besparen. Dat geldt niet alleen voor tijdens het vervoer van artikelen, ook voor opslag komen kunststof inklapbare kratten heel goed van pas. Je hebt er natuurlijk helemaal niets aan als jouw magazijn voor een groot deel gevuld is met lege kratjes die veel ruimte innemen en eigenlijk ook gewoon in de weg staan. Dat is niet alleen zonde van de ruimte, het maakt het ook onoverzichtelijk voor je. Want waar zit nu nog wel wat in en waar niet? Je kunt hierdoor heel veel tijd kwijt zijn en steeds maar weer zoeken naar de juiste krat. Gebruik je echter kunststof inklapbare kratten, dan kun je iedere lege krat gewoon inklappen en vervolgens opstapelen. Zo is het meteen duidelijk wat leeg is. Ook handig als je bijvoorbeeld een stapel lege kratjes nodig hebt om weer te vullen. Ingeklapt en opgestapeld kun je een hele serie in één keer op de juiste plek neerzetten om weer gevuld te worden!

Diverse varianten

Iedereen stelt natuurlijk wel weer andere eisen aan kunststof inklapbare kratten en dat is logisch, ze moeten immers passen bij waar jij ze voor wilt gebruiken. Boxpall snapt dit als geen ander en heeft daarom verschillende varianten in het assortiment. Je kunt bij hen kiezen uit verschillen in:

  • afmetingen
  • maximaal laadvermogen
  • active of passive locksysteem

Door deze verschillende opties kun je bij hen altijd een model vinden dat helemaal aansluit bij de wensen die jij op dit gebied hebt. Zijn kunststof inklapbare kratten voor jou niet handig, maar zoek je juist andere soorten kratjes? Bijvoorbeeld voor het vervoeren van etenswaren of voor farmaceutische producten? Dan zijn de hygiëneboxen een betere keus. Deze zijn helemaal dicht en zijn zo gemaakt dat ze gemakkelijk te reinigen zijn. Zo zijn er bij Boxpall heel veel verschillende soorten producten op dit gebied te vinden, het complete overzicht kun je vinden op boxpall.nl. Of je nu op zoek bent naar kunststof inklapbare kratten of dat je juist een andere soort krat zoekt, bij Boxpall kunnen ze je er eigenlijk altijd bij helpen!