Online bloemen bestellen voor elke uitvaart

Als rouwcentrum in Den Haag vinden wij het belangrijk om ze zalen te voorzien van verse bloemen, daarom hebben we de regel ingesteld dat we online bloemen bestellen voor elke week, zodat we altijd verse bloemen hebben die de aankleding van de ontvangstruimte. Bij de uitvaart is het voor de familie natuurlijk een keuze om zelf te bepalen of er bloemen of geen bloemen bij een uitvaart aanwezig zijn. Om die reden plaatsen we geen bloemen in de aula, waar de uitvaart uiteindelijk plaatsvindt. Wat we wel belangrijk vinden is om online bloemen te bestellen voor de ontvangsthal en voor de ruimte waar de gasten worden ontvangen voor koffie en thee. Hier zetten we altijd verse bloemen op tafel en zetten we ook een paar grote boeketten neer. Bloemen zijn in onze ogen heel passend binnen onze organisatie. Het symboliseert heel veel en daarom kiezen we voor neutrale bloemen, die een warme uitstraling hebben. We hebben één vast persoon binnen onze organisatie en die laten we altijd online bloemen bestellen bij M & M Flowers. Ze kan dat heel eenvoudig doen via www.menmflowers.nl en daar vindt ze:

  • Boeketten
  • Rouwarrangementen
  • Accessoires

Alles dus wat er bij ons in de uitvaartbranche nodig is aan bloemen.

Online bloemen bestellen op verzoek van de familie of van bekenden

We krijgen de laatste tijd wel vaker het verzoek om online bloemen te bestellen voor een specifieke uitvaart. Dit komt omdat er uitvaartplanners worden ingezet, die dit als taak van een uitvaartcentrum zien. We bieden dit niet aan als dienstverlening, maar als de vraag komt om online bloemen te bestellen dan doen we daar niet moeilijk over. We nemen dit op in onze offerte of begroten dit apart en berekenen dit dan door naderhand. De rouwarrangementen die via de webshop van M & M Flowers besteld kunnen worden zijn zeer gepast voor een uitvaart en daarom bestellen we die ook altijd online. De keuze is hier vrij uitgebreid. Zo kunnen er diverse arrangementen in verschillende vormen worden besteld, maar is het ook mogelijk om speciale bloemstukken op maat te laten maken. De prijzen die online staan aangegeven zijn standaard, maar het is ook heel goed mogelijk om een offerte op te vragen. Online bloemen bestellen is daarmee via de website van M & M Flowers heel eenvoudig. Omdat we wisselende bestellingen hebben, hebben we ervoor gekozen om online bloemen te bestellen en niet te gaan voor heet bloemenabonnement dat M & M Flowers online ook aanbiedt. Dit is een heel mooi abonnement, maar bij ons is de regelmaat anders en wij hebben vaker bloemen nodig.

Prachtige bloemen en geweldig opgemaakte stukken

Waar wij unaniem over te spreken zijn is de kwaliteit van de bloemen en de vakkundige wijze waarop de verschillende bloemarrangementen gemaakt worden. Er is heel veel oog voor detail en alle bloemen zijn zeer vers wanneer ze geleverd worden. Daardoor behouden ze hun kracht en hun kleur heel lang en dat is wat wij heel erg belangrijk vinden. Een boeket moet natuurlijk kracht uitstralen en bloemen die hun schoonheid verliezen benadrukken het verlies van een dierbare nog meer tijdens een uitvaart. Wij vinden het daarom belangrijk dat wanneer we online bloemen bestellen, we ervan op aankunnen dat we goede bloemen krijgen en dat ze ook een tijdje goed blijven. M & M Flowers is inmiddels erg goed bekend met ons en zij weten dat wij dit heel belangrijk vinden. Ze selecteren geweldige bloemen en besteden altijd zeer veel aandacht aan alle arrangementen. Voor ons is dit een bloemist waar elk uitvaartcentrum van zou dromen om mee samen te werken.