Design kantoormeubilair kopen

Een paar jaar geleden ben ik samen met mijn compagnon een marketingbedrijf gestart. We hebben samen in de klas gezeten tijdens onze marketingopleiding en konden altijd goed met elkaar opschieten. Na mijn studie ben ik voor een aantal grote internationale bedrijven gaan werken op de marketingafdeling. Ik vond het altijd erg leuk werk en heb veel ervaring opgedaan bij deze bedrijven. Het werk wat ik deed vond ik altijd uitdagend en leuk om te doen, ik vond het altijd erg interessant om voor deze grote bedrijven te werken. Maar werken voor een groot internationaal bedrijf vond ik minder leuk. Ik zag dat ze veel dingen deden, omdat ze dit altijd al deden en het was moeilijk om dingen te veranderen. Mijn managers hadden altijd veel macht en wilden niets veranderen, omdat dat niet in hun voordeel was. Ik sprak hierover met mijn oud klasgenoot en hij zei dat hij graag zelf een bedrijf wilde starten. Hij had al jaren dit idee en vroeg of ik interesse had om dit met hem te doen. Dit leek mij een erg leuke uitdaging. Bij dit bedrijf zou ik mijn kennis en ervaring kunnen gebruiken voor andere bedrijven en als het nodig is kan ik dingen veranderen. We waren met ze tweeën begonnen, maar na een jaar namen we al verschillende mensen aan. We kregen veel opdrachten binnen en de bedrijven met wie wij werkten waren erg blij met ons. Afgelopen maand verhuisden wij naar een nieuw kantoor, het bedrijf is snel gegroeid en het werd tijd om te verhuizen. We wilden graag design kantoormeubilair kopen voor het nieuwe kantoor. Regelmatig komen er klanten langs op ons kantoor en design kantoormeubilair past bij ons bedrijf. We zijn een jong bedrijf met veel energie en we wilden graag modern design kantoormeubilair kopen.

Bij Shiraz design kantoormeubilair gekocht

Ik had met mijn compagnon afgesproken dat ik het kopen van het design kantoormeubilair zou regelen. Hij had het erg druk met een belangrijke klant van ons en wilde graag extra aandacht aan dit project geven. Online zocht ik naar bedrijven waar we design kantoormeubilair konden kopen. Ik vond diverse bedrijven, eentje daarvan was Shiraz. Op de website shiraz.nl van Shiraz zag ik een aantal mooi meubels, daarom leek mij het goed om dit bedrijf te bezoeken. Ik zag dat ze een grote showroom in de buurt hadden en besloot om hier langs te gaan. Toen ik aankwam bij de showroom liep ik eerste rond om verschillende meubels te bekijken, ze hebben een erg groot aanbod aan kantoormeubilair. Hierna sprak ik met een van de medewerkers en ik vertelde dat ik design kantoormeubilair voor ons nieuwe kantoor wilde kopen. Ik werd erg vriendelijk door de medewerker geholpen en zij kwam met veel goede ideeën en mooie artikelen. We maakten een selectie van verschillende artikelen en daarna kon zij een 3d-tekening maken van het kantoor met de artikelen. Ik liet de artikelen en de tekening aan mijn compagnon zien en hij vond het erg mooi. Hierna besloten we om alles te bestellen.  

Een mooie inrichting

Afgelopen week werden al het design kantoormeubilair geleverd. De medewerkers van Shiraz zorgen dat alles naar onze verdieping werd getild en zette het op de juiste plaats. Het meubilair ziet er erg mooi uit en past goed bij ons bedrijf. De medewerkers waren erg blij met onze keuzes en zeiden dat ze het erg mooi vonden. Wij kochten ons design kantoormeubilair bij Shiraz

  • Ze hebben een groot aanbod aan kantoormeubilair
  • Je kan hun showroom bezoeken om alles in het echt te zien
  • Met een 3d-tekening kregen wij een goed beeld van het eindresultaat