Op zoek naar een interim jurist? Bij T&P Legal ben je hiervoor aan het juiste adres!

Als organisatie kun je al snel geconfronteerd worden met de consequenties van de bewegende personeelsmarkt, bijvoorbeeld het plotselinge vertrek van een van je nieuwe werknemers. Ben je daarom op zoek naar een interim jurist? Kijk dan niet verder! Bij T&P Legal ben je hiervoor aan het juiste adres. Deze organisatie bestaat al bijna tien jaar en heeft daardoor in de loop der jaren een uitgebreid netwerk aan interim juristen opgebouwd. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat er snel iemand bij jou aan de slag kan gaan. Zo kan T&P Legal al binnen één tot twee werkdagen kandidaten aan je voorstellen en kan er binnen één tot twee weken al een interim jurist bij jouw bedrijf aan de slag gaan. Het feit dat T&P Legal een groot bestand aan zzp’ers heeft, wilt echter niet zeggen dat je zo maar iemand krijgt toegewezen. T&P Legal werkt met een selectieve groep van 25-50 professionals die zij ook daadwerkelijk persoonlijk kennen. Deze ervaren juristen weten hoe ze snel moeten schakelen, hebben een groot aanpassingsvermogen én beschikken over de vaardigheden die nodig zijn om het beoogde resultaat te bereiken. Een interim jurist gaat al zelfstandig aan de slag vanaf 85 euro per uur. Het is hierbij ook mogelijk om afspraken te maken over een all-in tarief per uur. Wil jij graag hulp en heb je een interim jurist nodig? Neem dan vrijblijvend contact op via https://www.tplegal.nl/interim/.

Een interim jurist, je vindt het bij T&P Legal

Wanneer je besluit om aan de slag te gaan met T&P Legal volgt er een proces dat bestaat uit een aantal stappen. Allereerst volgt een persoonlijk gesprek waarbij je jouw opdracht moet formuleren. Hierbij wordt duidelijk gevraagd wat de inhoud van de werkzaamheden is, wat de duur van de opdracht is, en welk tarief je hierbij zou willen hanteren. Je kunt hier ook nog eventuele extra wensen aangeven zoals persoonlijke eigenschappen of bepaalde vaardigheden van de interim jurist. T&P Legal neemt ook de strategie en cultuur van de organisatie mee als wegingsfactoren. Wanneer dit proces is voltooid, gaat T&P Legal het geschetste profiel matchen met een van de juristen uit hun database en eigen netwerk. Hieruit zal vervolgens een zorgvuldige selectie worden gemaakt van een aantal kandidaten die passen binnen het profiel. Doordat T&P Legal hun professionals persoonlijk kent en daarmee goed op de hoogte is van hun hebben en kunnen, is er geen uitgebreid interview nodig. Hierdoor kunnen er snel twee tot drie geschikte kandidaten worden voorgesteld middels hun cv en een korte persoonlijke profielschets. De opdrachtgever kan één tot twee kandidaten uitnodigen voor een gesprek en daaropvolgend een keuze maken. Wanneer dit allemaal is afgerond, zal T&P Legal snel de overeenkomsten in orde maken, zodat de interim jurist direct binnen jouw organisatie aan de slag kan gaan!

T&P Legal levert een professional die bij je past

Het juridische speelveld is zeer dynamisch door constante veranderingen in wetgeving en technologieën. Daarom is tijdelijke ondersteuning door juridisch personeel vaak wenselijk en af en toe ook noodzakelijk. T&P Legal heeft de afgelopen jaren al veel tevreden klanten achtergelaten. Voorbeelden van deze organisaties zijn:

  • Shell;
  • Canon;
  • TU Eindhoven.

Zo vertelde Canon dat T&P Legal zelfs binnen een zeer beperkt tijdframe een uitermate geschikte interim jurist wist te vinden. Deze professional heeft naar volle tevredenheid de gewenste opdracht uitgevoerd. Wat ze vooral zo waardeerden aan T&P Legal was dat het bedrijf de wensen en behoeften van Canon goed had meegenomen in de aangeleverde kandidaten. Wil jij ook zo’n succesverhaal? Ga dan aan de slag met T&P Legal!