Opzoek naar een privé spa in Noord-Holland

Afgelopen jaar was ik twintig jaar samen met mijn vriendin. Dit was natuurlijk een speciaal moment dat gevierd moest worden, maar ik vind het altijd erg lastig om iets te kiezen. Je wilt je geliefde verwennen met een mooie cadeau en er een mooie dag van maken, maar ik vind het lastig om iets speciaals te kiezen. Het cadeau had ik al een tijdje in gedachten en dat kon ik bij de juwelier in de stad halen. Ik had een mooie ketting gezien en daarop liet ik de datum van onze eerste date graveren, ik wist dat ze dat erg zou waarderen. Maar ik wilde er graag een mooie dag van maken, door samen lekker op pad te gaan, lekker te gaan eten en met ze tweetjes te genieten van deze speciale dag. Ik weet dat mijn vriendin het geweldig vindt om naar een spa te gaan, maar ik ga nooit met haar mee. Ik ben ooit een keer geweest vele jaren geleden, maar dat was voor mij geen goede ervaring. Ik vind het maar vreemd om naakt, of halfnaakt met onbekende mensen in een ruimte te zitten. Ik weet dat het zo gaat bij een spa, maar ik vind het erg ongemakkelijk om met wild vreemde mensen in zo een ruimte te zitten. Ik heb de spa die keer vrij snel verlaten en sindsdien ben ik nooit meer geweest. Maar mijn vriendin vindt het geweldig en ze gaat regelmatig. Af en toe vraagt ze of ik meewil, maar ze weet dat ik niet wil. Laatst hoorde ik een van mijn kennissen iets zeggen over een privé spa Noord-Holland en dat vond ik niet verkeerd klinken. Je moet toch iets voor je geliefde overhebben en een privé spa Noord-Holland zou ik veel prettiger vinden dan eentje die je moet delen. Ik besloot om opzoek te gaan naar een privé spa Noord-Holland, omdat dit ook een grote verrassing zou zijn voor mijn vriendin.  

Via Spa1001 kon ik een privé spa Noord-Holland boeken

Ik belde mijn kennis op en vroeg hem over die privé spa Noord-Holland. Hij vertelde mij dat je op www.Spa1001.nl een privé spa kan boeken in Amsterdam. Dit sloot perfect aan bij mijn idee om er een gezellige dag van te maken. We konden dan overdag naar de spa en daarna de stad in en een hapje eten. Ik hield de privé spa Noord-Holland geheim voor mijn vriendin en vertelde haar alleen dat ik een dagje had gepland voor ons tweeën. We gingen die dag in het begin van de middag weg en kwamen een uurtje later aan bij de privé spa Noord-Holland.

Bij Spa1001 hebben ze de volgende faciliteiten:

  • Finse sauna
  • Warme voetenbad
  • Relaxbank
  • Stoomcabine
  • Jacuzzi

De privé spa was een perfecte keuze

Mijn vriendin vond de privé spa Noord-Holland geweldig bij Spa1001, ze had nooit verwacht dat wij hier samen naar toe gingen. Zelf vond ik een privé spa veel prettiger dan eentje die je moet delen met andere mensen. We hebben hier samen heerlijk genoten en gingen aan het einde van de middag weer weg. Daarna zijn we met ze tweetjes nog de stad ingegaan en hebben we daarna erg lekker gegeten in een Italiaans restaurant. Hier had ik haar de ketting gegeven en ze was hier dolblij mee. Mijn vriendin had zo een dag nooit verwacht en was er helemaal weg van. Het was een zeer geslaagd jubileum, vooral omdat het mijn vriendin zo blij maakte. Ik verwacht niet dat ik een andere keer met haar meega naar een gedeelde spa, maar na een privé spa wil ik zeker nog wel een keertje met haar mee.