Relatietherapie in Vlaardingen bij zelfbewustzijn.nl

Hoe ziet de perfecte relatie eruit? Ik heb nieuws voor je. De perfecte relatie kan niet omschreven worden en wel om de simpele reden dat deze niet bestaat. De perfecte relatie is een relatie die in beweging is, en waarin de betrokken partijen flexibel zijn en open staan voor de verandering die het leven nu eenmaal met zich meebrengt. Waar geen groei bestaat, droogt met op en raakt men levenslust kwijt. Relatietherapie in Vlaardingen bij zelfbewustzijn.nl kan uitkomst bieden als je in een relatie zit die niet meer gezond is, die voor jouw gevoel niet meer loopt. Er zijn dingen waar je samen niet meer uitkomt. Jullie lopen steeds tegen dezelfde conflicten aan. Relatietherapie in Vlaardingen kan in zo’n geval uitkomst bieden. Een objectieve therapeut kan samen met jullie naar de situatie kijken. Relatietherapie in Vlaardingen is therapie met aandacht voor de mens die jij bent en voor de mens die jouw partner is. Vaak zijn we binnen relaties geneigd met elkaar te versmelten op een manier die niet goed is voor het welzijn van het individu. Dingen beginnen door elkaar heen te lopen en soms zien we het niet meer helder. We eisen elkaar op en voelen ons bekneld binnen de relatie. Dat gevoel leidt tot boosheid maar ook tot ongemak en ruzies. Relatietherapie in Vlaardingen bij zelfbewustzijn.nl kan:

  • Jouw en je partner weer dichter bij elkaar brengen;
  • De eerste stap zijn naar meer zelfbewustzijn;
  • Een ander licht werpen op de manier waarop je nu naar je relatie kijkt.

Relatietherapie in Vlaardingen is therapie die naar binnen kijkt

Relatietherapie in Vlaardingen is therapie voor mensen die bereid zijn naar binnen te kijken en niet enkel en alleen met hun vinger naar de ander te wijzen. Het is therapie voor iedereen die wil dat een relatie werkt en bereid is er aan te werken. Relatietherapie in Vlaardingen kan helpen met het naar binnen kijken in plaats van naar buiten. We zijn als mensen geprogrammeerd om op een bepaalde manier te reageren en die reacties te stammen vaak uit situaties die reeds lang niet meer aan de orde zijn. We reageren dan overtrokken of ongepast als we kijken naar de situatie die er hier, nu, op dit moment eigenlijk speelt. Relatietherapie in Vlaardingen is therapie waarbij er samen met de therapeut wordt gekeken naar het aandeel van beide partijen binnen de relatie. Pas als je namelijk naar jezelf durft te kijken, maak je de weg vrij voor het gesprek en schep je ook weer ruimte voor die ander, jouw partner, jouw geliefde, om op een prettige manier met elkaar te communiceren.

Praten helpt

Praten over de problemen helpt. Relatietherapie in Vlaardingen biedt daartoe de mogelijkheid zonder te vervallen in dezelfde patronen. Vind samen je weg uit de impasse waarin je jezelf gevangen weet en kies voor een opening, voor open communicatie en een gezonde dosis zelfreflectie. We willen allemaal graag geliefd worden en het liefst een duurzame relatie onderhouden met de man of vrouw waar we op een dag als een blok voor gevallen zijn. Sta open voor het leven en durf oprecht te kijken naar de manier waarop jij naar het leven kijkt en in hoeverre jouw verwachtingen en ideeën over het leven bepaald zijn door je opvoeding, en in hoeverre jij weet wie je bent en wat je wilt. Leer jezelf kennen; want jezelf leren kennen is de eerste stap naar verbinding met de ander van wie je zo veel houdt. Maak weer contact en voel je weer verbonden. Het is mogelijk met relatietherapie in Vlaardingen.